Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Light My Fire ReKit (herbruikbare eet-en-drink set, 3x)

Light My Fire ReKit (herbruikbare eet-en-drink set, 3x) Gemaakt van biogebaseerd plastic en bestaande uit een ReStraw (rietje), Pack-up-Cup (opbouwbare beker) en een originele Spork (lepel, mes en vork in ëën) is de ReKit van Light My Fire ontwikkeld met een simpel doel: bijdragen aan de afname van de gigantische berg weggooi plastic die we dagelijks gebruiken.

Coleman Kobuk Valley 3 Plus tent

Coleman Kobuk Valley 3 Plus tent Uitslapen op de camping. Het klinkt zo lekker, maar in de praktijk altijd lastig vanwege het feit dat het al vroeg in de ochtend licht in de tent is. Met de Coleman Kobuk Valley 3 Plus tent kun je echter zo lang uitslapen als je wilt: deze is namelijk uitgerust met een BlackOut Bedroom die het lekker donker houdt in de tent.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.