Home » Goodies

Goodies

Goodies is eigenlijk geen goed Nederlands woord. Het betekent zoveel als 'hebbedingetjes' of 'kleine cadeautjes'. En dat is dus ook precies wat deze rubriek te bieden heeft.

Huidige prijsvragen

Julbo Stream zonnebril

Julbo Stream zonnebril De Julbo Stream zonnebril is ontworpen voor pure performance. Performance tijdens het mountainbiken, hiking of andere extreme water- en buitensporten. maximale bescherming van de ogen wordt gecombineerd met maximaal comfort en draaggemak. De lenzen van de Julbo Stream zijn namelijk zo ontworpen dat ze de ogen goed omsluiten, zonder te irriteren. En toch past hij perfect onder je klim- of fietshelm.

Camelbak Eddy+ drinkfles (3x)

Camelbak Eddy+ drinkfles (3x) Overdag voldoende water drinken is goed voor de gezondheid. Als je dat dan ook nog eens doet uit een duurzame Camelbak Eddy+ drinkfles is dat ook nog eens goed voor het milieu. Je bespaart er namelijk een hoop plastic (en dus wegwerp) drinkflessen mee.

Goodies-archief

Eerder weggegeven prijzen vind je in het goodies-archief. Met uiteraard tevens een overzicht van de winnaars.

Gratis goodies downloaden

Naast de genoemde Goodies-prijsvraag zijn er veel meer goodies te vinden in deze rubriek. Goodies die het de moeite waard maken om af en toe eens langs te komen zoals bijvoorbeeld een nieuwe desktop-achtergrond of een nieuwe screensaver.

Gek op prijsvragen?

Andere prijsvragen vind je op sites als: www.gratiz.nl, www.prijsvragen.nl, www.prijsvragenforum.nl, www.prijsvragen-freaks.nl en www.prijsvragengala.nl.