Home » Buitensport stageplaatsen

Bedrijf: Junior Travels
Plaats: Ardennen
Datum publicatie: 25-01-2023

Buitensport stage HBO

Ben jij op zoek naar een leerzame, leuke en afwisselende stageplaats bij een professioneel buitensport bedrijf? Wil jij onze gasten een bijzonder evenement bezorgen die ze niet snel zullen vergeten? Dan is Junior Travels het bedrijf voor jou.

Junior Travels is een professioneel erkend leerbedrijf. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele organisatie. Junior Travels organiseert voornamelijk survivalkampen voor scholen in de Belgische Ardennen.

Jouw rol

Je zal deels groepen gaan begeleiden in de Belgische Ardennen en daarnaast organisatorische taken vervullen, zoals bijvoorbeeld het plannen van de logistiek. Met jouw enthousiasme en professionele instelling zullen de gasten de dag, weekend of week van hun leven ervaren. Verder ga je de andere kanten leren kennen van het bedrijf, waaronder planning, reserveringsprocedure, catering en onderhoudswerkzaamheden. Tevens zal je coördinerende taken krijgen, afgestemd op jouw niveau, interesses en vaardigheden.

Jouw profiel

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Probleemoplossend vermogen
  • Organisatorische en sociale vaardigheden
  • Enthousiasme en passie voor de buitensport en evenementen
  • Een hands-on mentaliteit
  • Geen 9 tot 5 instelling
  • HBO werk- en denkniveau
  • Je kan minimaal 200 uur stage lopen per jaar, dit is mogelijk in de weekenden, doordeweeks en/of in de vakantie.

Wij bieden jou

Een jong en dynamisch bedrijf, waar jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt toegewezen. Zo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot buitensport instructeur. Er worden evaluaties gehouden en er zal actief worden gekeken naar mogelijkheden om jouw stage opdrachten te vervullen. Daarnaast bieden wij kost en inwoning op onze locaties in de Ardennen en een vergoeding voor je reiskosten. Kortom een stageplaats met verantwoordelijkheden, maar ook veel gezelligheid.

Verder bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan interne trainingen. Kom jij ons versterken in het seizoen van 2017?

Stuur een motivatie brief en CV naar info@juniortravels.nl en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent en waarom Junior Travels jouw voorkeur heeft.

Junior Travels
Van Alphenstraat 2
2274 NA Voorburg
E-mail: info@juniortravels.nl
Website: www.juniortravels.nl

Deze buitensport-stageplaats is gepubliceerd op 25-01-2023

Krijg je geen reactie of is de stageplaats reeds vervuld? Laat het dan weten!