Home » Buitensport stageplaatsen

Bedrijf: RHM BuitenSport
Plaats: Ardennen
Datum publicatie: 25-01-2023

Buitensportinstructeur MBO Niveau 3/4

Ben jij op zoek naar een leerzame, leuke en afwisselende stageplaats bij een professioneel buitensport bedrijf? Wil jij onze gasten een bijzonder evenement bezorgen die ze niet snel zullen vergeten? Dan is RHM BuitenSport het bedrijf voor jou.

RHM BuitenSport is een jong, dynamisch erkend leerbedrijf. Wij zijn actief sinds 1998 en door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele organisatie. RHM BuitenSport verzorgt o.a. outdoor evenementen in de Belgische Ardennen. De evenementen in de Belgische Ardennen vinden plaats rond de locaties: Durbuy, La Roche en Ardenne en Houffalize. Sommige evenementen duren een dag en andere duren een weekend, twee dagen, drie dagen en soms wel een week.

Jouw rol

Je zal in het begin meelopen met de activiteiten en wanneer jij en wij er klaar voor zijn zal je groepen gaan begeleiden onder begeleiding van een ervaren buitensport instructeur tijdens de verschillende activiteiten. Met jouw enthousiasme en professionele instelling zullen de gasten de dag, weekend of week van hun leven ervaren. Verder ga je de andere kanten leren kennen van het bedrijf, waaronder planningen maken, catering organiseren, logistiek en onderhoudswerkzaamheden.

Jouw profiel:

  • Enthousiast
  • Leergierig
  • Doorzetter
  • Sportief
  • Flexibel
  • Affiniteit met buitensport
  • Geen 9 tot 5 instelling
  • Je bent een student, niveau 3/4, die de opleiding ROC, CIOS, ALO of een andere opleiding met een (buiten)sport achtergrond volgt.
  • Je kan minimaal 200 uur stage lopen per jaar, dit is mogelijk in de weekenden, doordeweeks en/of in de vakanties

Wij bieden jou:

Een jong en dynamisch leerbedrijf, waar jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt toegewezen. Zo krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen tot buitensport instructeur. Er worden evaluaties gehouden en er zal actief worden gekeken naar mogelijkheden om jouw stage opdrachten te vervullen. Daarnaast bieden wij kost en inwoning op onze locaties in de Ardennen en een vergoeding voor je reiskosten. Kortom een stageplaats met verantwoordelijkheden, maar ook veel gezelligheid.

Verder bieden wij de mogelijkheid tot deelname aan interne trainingen. Kom jij ons versterken in het seizoen van 2023?

Stuur een motivatie brief en CV naar info@rhmbuitensport.nl en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent en waarom RHM BuitenSport jouw voorkeur heeft.

RHM BuitenSport
Van Alphenstraat 2
2274 NA Voorburg
E-mail: info@rhmbuitensport.nl
Website: www.rhmbuitensport.nl

Deze buitensport-stageplaats is gepubliceerd op 25-01-2023

Krijg je geen reactie of is de stageplaats reeds vervuld? Laat het dan weten!