foto

Goodies: win een VAUDE Aquarius 9+3 rugzak

VAUDE Aquarius 9+3 rugzak Een comfortabele compacte rugzak om op elk moment je dorst te lessen. En natuurlijk om al het noodzakelijke materiaal met je mee te dragen dankzij het volume van 9 liter dat met 3 liter is uit te breiden.

Comfortabel en compleet

De Aquarius is een compacte dagrugzak die ook perfect is voor fietsers dankzij de helmhouder en het vak voor de fietspomp. De rugzak is uitgerust met een zeer comfortabel Aeroflex-netrugpand dat voor stabiliteit zorgt tijdens het fietsen en wandelen. De ugzak dankt zijn naam aan het geïntegreerde Aquarius drinksysteem met ruimte voor 2 liter water. Verder is de VAUDE Aquarius voorzien van een comfortabele gepolsterde heupband met vakje, een ingebouwde regenhoes en reflecterende elementen.

De prijsvraag

In deze prijsvraag maakte je kans op een VAUDE Aquarius 9+3 rugzak. Het antwoord was te vinden op http://www.vaude.com/nl-NL/.

Vraag: Het verstellen van de schouderbanden van de Aquarius 9+3 rugzak gaat bijzonder makkelijk dankzij de speciale in lengte verstelbare schouderbanden. Hoe heet het verstelsysteem van die schouderbanden?

 


De winnaar

De winnaar van deze prijsvraag is Marieke van den Ende. Marieke dient zich vr 15 oktober 2015 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door VAUDE Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 06-06-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }