foto

Goodies: win een VAUDE Gravit 20+5

VAUDE Gravit 20+5 In de lijn van hun streven naar zo verantwoord mogelijk ondernemen introduceert VAUDE de Gravit-rugzakken. Deze zijn op duurzame wijze geproduceerd en daarmee de eerste rugzakken van het Duitse merk die volledig zijn gemaakt van Bluesign materialen.

Hoogwaardig en compleet

De Gravit rugzakken van VAUDE zijn niet alleen bijzonder vanwege hun duurzame totstandkoming, maar ook vanwege hun hoogwaardige kwaliteit en compleetheid. De serie bestaat uit vijf verschillende maten rugzakken, welke allemaal voorzien zijn van alle features die je op een allround rugzak mag verwachten. De twee grootste modellen, met een inhoud van respectievelijk 25+5 en 30+5 liter beschikken tevens over een extra kaartenvak en een apart ondervak. Andere features waar de Gravit-rugzakken mee zijn uitgevoerd zijn onder andere vergrotingsrits, helmhouder, voor drinksysteem, regenhoes, reflectie, verstelbare schouderbanden een Ventex rugpand.

De prijsvraag

In deze prijsvraag maakte je kans op een VAUDE Gravit 20+5 rugzak die werd weggegeven. Het antwoord op de onderstaande vraag kon je vinden op www.vaude.nl.

Vraag: De VAUDE Gravit rugzakken zijn uitgevoerd met een verstelbare schouderbanden. Hoe heet dat systeem van verstelbare schouderbanden?

 


De winnaar

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs reeds ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door VAUDE Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]