foto

In de kijker: VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak

VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak Voor jonge avonturiers die klaar zijn voor hun eerste echte trektocht heeft VAUDE de Hidalgo gemaakt: een rugzak met een volume van 42+8 liter die volledig is ontwikkeld voor het lichaam van de jonge buitensporter.

Compleet uitgerust

Voor een eerste trektocht, maar ook de eerste keer op schoolkamp, heb je als jonge avonturier natuurlijk een complete rugzak nodig. Daarom heeft VAUDE de Hidalgo 42+8 uitgerust met alle belangrijke features die je van een trekkingrugzak mag verwachten. Beginnend met een comfortabel Tergolight draagsysteem voor het nodige comfort tijdens het lopen. Maar daarnaast ook standaard features als een apart bodemvak voor de slaapzak, meshvakken aan de zijkant, een in hoogte verstelbaar topvak, gepolsterde heupband, compressiebanden, stokkenhouders, borstband en apart vak voor het hydratiesysteem.

Tergolight draagsysteem

Zoals gezegd is de Hidalgo 42+8 rugzak uitgerust met een Tergolight draagsysteem. Dit eigen systeem van VAUDE is niet alleen bijzonder comfortabel, maar ook zeer makkelijk in gebruik. De bovenkant van het rugpand is hierbij verbonden aan twee stangen welke in de rugzak zitten verwerkt. Dankzij een strap kan dit bovenste deel van het rugpand traploos in hoogte worden versteld. Daarmee kan het rugpand dit perfect op maar van de rug van de gebruiker worden afgesteld. Bijkomend voordeel daarvan is natuurlijk ook dat de rugzak mee kan groeien met de jonge buitensporter die nog in de groeifase zit.

Beweeg je muis over de foto's om een vergroting te bekijken.

Tergolight rugpandIn hoogte verstelbaar topvakRobuuste materialenMesh zijvakken
VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak

Robuust materiaal

Tijdens een trektocht heeft een rugzak veel te lijden. Niet in de laatste plaats vanwege de gebruiker zelf. Daarom koos VAUDE ervoor om de Hidalgo 42+8 te maken van extra robuust materiaal. De basis wordt daarbij gevormd door een stevige polyamide/polyester, 210D HT Maxi Ripstop en 600D polyurethaan gecoat materiaal. De ritsen zijn van het bekende merk YKK en vallen extra groot uit. Evenals de buckels en straps die goed bestand zijn tegen de ruige omgang van een jonge avonturier die nog niet zo voorzichtig is met zijn of haar materiaal.

Overige eigenschappen

De VAUDE Hidalgo 42+8 trekkingrugzak voor jongeren weegt 1490 gram en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: Indian Red of Royal Blue. De rugzak heeft een totale inhoud van 50 liter en is 70 centimeter hoog, 35 centimeter breed en 26 centimeter diep.

Advies verkoopprijs

De verkoopprijs van het VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak is vanaf EURO 102,00

Verkrijgbaarheid

De VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak zijn verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die VAUDE nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Vaude Nederland in Hazerswoude-Dorp (0172-232338).

Meer informatie over VAUDE

Voor meer informatie over VAUDE in het algemeen kun je ook de site van VAUDE zelf bezoeken.

Meer informatie over rugzakken

Voor meer informatie over rugzakken kun je terecht in de materialen-rubriek van deze website.

Recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]