Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter Kid Comfort: Slim comfort voor passagier en drager

Deuter Kid Comfort: Slim comfort voor passagier en dragerDe kinderdragers van Deuter zijn voor zomer 2011 vernieuwd! Als een van de eerste fabrikanten van kinderdragers garandeert Deuter absolute veiligheid en gelijktijdig het comfort van ouder en kind. Tot in het kleinste detail is de Kid Comfort doordacht en daarnaast zijn alle modellen TÜV goedgekeurd en dragen ze het GS safety certificate.

Een kleine aanpassing in het robuuste aluminium draagstel van de Kid Comfort lijn zorgt voor een perfect stabiele stand. Terwijl de kleintjes zich nestelen in het zachte, ademende en individueel instelbaar zitje, geniet de ouder van de bijzonder aangename heupgordel en geoptimaliseerde rugconstructie. Doordat het rugstel extra lang is, is de Kid Comfort ook ideaal instelbaar voor langere dragers.

De beweeglijke Vari-Flex heupgordel van de Kid Comfort II en III heeft een fijne pasvorm en bekleding die zorgt voor veel draagcomfort en een exacte draagcontrole. Complexe bewegingen en moeilijke paden zijn geen hindernis, met de Kid Comfort II en III blijf je altijd goed in balans! De passagier achterin geniet van het nieuwe, ergonomisch vormgegeven zitje met zachte zijkanten en hoofdkussentje. Daarnaast biedt Deuter een uitgebreide en goed georganiseerde opbergruimte voor alle wandelspullen, luiers en speelgoed.

Zodra je kind zelf een kleine wandelaar is geworden, en niet meer in het zitje past, heeft Deuter een kleurrijke en mooie lijn kinderrugzakken beschikbaar. De Schmusebär is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en kan gebruikt worden voor vele activiteiten, van kleuterschool en het strand tot avonturen in het bos. Het Kids model is gemaakt zonder gespen en de rits in U-vorm maakt deze backpack makkelijk te openen door kinderhanden. Zijn grote broer, de Junior, is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Alle rugzakken voor kinderen zijn voorzien van gevormde schouderbanden, een zacht vormgegeven rugzijde, een geïntegreerd naamplaatje en lichtreflecterende details voor verbeterde zichtbaarheid in het donker.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.