Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

BRENTA 30: nieuwe generatie VAUDE rugzak

BRENTA 30: nieuwe generatie VAUDE rugzakVAUDE introduceert een nieuwe generatie technische rugzakken die luistert naar de naam 'Brenta'. Deze generatie voldoet aan alle behoeften van de wandelaar tijdens dag- of trektochten. De Brenta is leverbaar in 5 verschillende grootten van 26 tot 42 liter.

Brenta 30
Het populairste model is de Brenta 30. Deze technische, compleet uitgeruste rugzak van 30 liter is voorzien van een groot stretch voorvak en twee innovatieve met rits afsluitbare zijvakken. De zijvakken zijn qua volume zelfs te verdubbelen. De Brenta beschikt over een gepolsterde heupband met aan beide zijden een met rits afsluitbaar vakje. Ook de klep heeft een met rits afsluitbaar vak. Het Aeroflex rugpand verzekert de drager van een optimale ventilatie van de rug en het F.L.A.S.H. systeem zorgt ervoor dat de schouderbanden af te stemmen zijn op de juiste ruglengte.

Specificaties
Binnenin de rugzak kan een drinkzak apart gehouden worden van de overige bagage; de opening voor het drinkslangetje bevindt zich aan de bovenkant. Wandelstokken, een pickel of ander ‘berggereedschap’ zijn aan de buitenkant te bevestigen aan de speciale materiaallussen. Deze laatste zijn ‘verstopt’ in het ontwerp van de rugzak en bij gebruik tevoorschijn te toveren. Reflecterende elementen, een zitmatje, kompas en een regenhoes maken de Brenta compleet. De Brenta serie komt in de volgende vijf maten: 26 liter, 30 liter, 34 liter, 38 liter en 42 liter. De kleinere maten zijn verkrijgbaar in de kleuren black, anthracite, red, marine en lemon; de twee grootste Brenta’s in het black, anthracite, red en coffee. Adviesverkoopprijzen respectievelijk: EURO 75,-, EURO 80,-, EURO 85,-, EURO 90,- en EURO 100,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.