Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Zomerse functionele kindersandalen van KEEN

Zomerse functionele kindersandalen van KEENVoor Spring/Summer'11 heeft KEEN opnieuw haar succesvolle kindercollectie uitgebreid met verschillende stijlen die functionaliteit met fun combineren. Als ouder wil je voor je kids natuurlijk de beste schoenen voor opgroeiende voetjes, en liefst een paar wat ook nog een beetje tegen een stootje kan. Bij deze een leuke suggestie voor zomerse functionele kindersandalen. Deze kindersandelen van KEEN zijn perfect voor op het strand of in de speeltuin om de hoek. Bovendien zijn deze functionele sandalen waterproof. Ideaal om te ravotten in het water. Twee highlights uit de collectie: de vrolijke meisjessandaal Whisper en voor de jongens de stoere Kanyon.

Voor de meisjes: Whisper
De nieuwe KEEN Whisper, een bestseller in de vrouwen collectie, is nu ook beschikbaar voor meisjes. Erg leuk voor moeder en dochter, want zowel verkrijgbaar in kindermaten en volwassenmaten, om samen leuke dingen te doen. Dit sierlijke sandaaltje heeft een wasbaar polyester bovenwerk en een zachte veering van hydrophobic mesh waardoor water en vuil geen kans kan krijgen. De sandaal heeft handige elastische veters, waardoor de kleine meiden zelf hun eigen schoenen kunnen aandoen. En met de speciaal voor water gemaakte zool speel je ook op gladde rotsen fijn en veilig.
Verkrijgbaar in: Sweet Grape paars, Ceramic blauw en Wild Orchid.
Verkoopadviesprijs: infants 34,95 I Kids: 44,95

Voor de jongens: Kanyon
De KEEN Kanyon voor jongens ge﮳pireerd op een favoriet uit de mannenlijn. Deze stoere lichtgewicht sandaal is voorzien van een wasbaar polyester bovenwerk, een zachte voering van hydrophobic mesh en, net als de Whisper, handige elastische veters waardoor de schoenen goed aan je voeten blijven zitten. Net als de vrolijk gekleurde Whisper is de Kanyon lekker luchtig, maar lopen net even comfortabeler dan een slipper.
Verkrijgbaar in echte mannenkleuren: Midnight Navy blauw, Coffee liqueur bruin en Black.
Verkoopadviesprijs: infants 34,95 I Kids: 44,95

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.