Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Ortlieb fietstassen in verschillende uitvoeringen

Nieuwe Ortlieb fietstassen in verschillende uitvoeringenU heeft ze vast wel eens gezien, de opvallende Back- en Front-Rollers van Ortlieb. De Back- en Front-Rollers van Ortlieb beschermen uw bagage optimaal tegen stof en water, of u nu op fietsvakantie gaat of elke dag door weer en wind naar uw werk fietst. Ortlieb heeft niet voor niks de slogan '100% waterproof'. Lees snel verder voor een uitgebreid overzicht van de Back- en Front-Rollers van Ortlieb!

Lange tochten vragen van mens en materiaal het uiterste: de klassiekers onder de waterdichte fietstassen trotseren echter de elementen en bewijzen zich als een robuuste transportpartner wanneer het fietsavontuur roept. Omdat het juist bij lange tochten op elke gram gewicht aankomt, scoren de Back- en Front-Rollers van Ortlieb vooral omdat ze zelf zo licht zijn. Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate slijtvaste buitenmateriaal heeft zich bij vele beproevingen bewezen.

Back-Roller Plus
Op lange tochten presteert deze tas optimaal! Door de praktische rolsluiting beschermt dit model van slijtvast cordura uw bagage tegen stof en water. Dankzij het Quick-Lock2 bevestigingssysteem kunt u de Back-Roller Plus snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen. Bovendien kunt u de tas ook als praktische omhangtas gebruiken, want de tas is voorzien van een schouderdraagriem. Tevens beschikt de tas over handige reflectoren en een geïntegreerd binnenvak.

Back-Roller Classic
Robuust polyester maakt van de Back-Roller Classic een duurzame begeleider op lange tochten. Doordat de tas is uitgevoerd met een hermetische rolsluiting zorgt hij ervoor dat uw bagage veilig verpakt en tegen water beschermd op de eindbestemming aankomt. Het Quick-Lock1 systeem zorgt ervoor dat u de tas eenvoudig en snel aan de fiets kunt hangen of eraf kunt halen. Verder zorgt de schouderriem voor een aangenaam draaggevoel wanneer u te voet bent.

Front-Roller Plus
Onvermoeibaar en robuust trotseert de Front-Roller Plus zelfs de meest ongunstige weersomstandigheden. Deze tas is ook uitermate geschikt als eerste eigen fietstas voor op een kinderfiets. De praktische rolsluiting zorgt ervoor dat de tas waterdicht is. Daarnaast biedt de Front-Roller Plus genoeg opbergruimte voor alle belangrijke reisbenodigdheden en is de tas onder andere voorzien van het Quick-Lock2 bevestigingssysteem, reflectoren en een geïntegreerd binnenvak.

Front-Roller Classic
Deze klassieke tas van onverslijtbaar polyester is onverslaanbaar in elke situatie. Ook de Front-Roller Classic kan gebruikt worden als eerste eigen fietstas voor op een kinderfiets. Dankzij het Quick-Lock1 systeem kunt u de tas snel en eenvoudig aan de fiets hangen of eraf halen.

De wereld rond en midden in het leven

Dankzij het geringe eigen gewicht, de volledige benutting van alle fiets- en beladingsmogelijken en hun onder extreme omstandigheden geteste functionaliteit hebben de fietstassen van Ortlieb de wereld veroverd. Maar waarom zijn deze tassen alleen leverbaar voor extreme tochten? Om tegemoet te komen aan de wensen van de citybikers kreeg de waterdichte outdoorklassieker een chique stadszusje. De City-lijn van Ortlieb, slanker wat betreft prijs en functies, verrijkt de levensstijl op twee wielen met veiligheid en meer flexibiliteit tijdens het dagelijkse leven.

Back- en Front-Roller City
Het hoeft niet altijd een lange outdoortocht te zijn, ook citybikers zal de grote flexibiliteit van de Back- en Front-Roller City goed van pas komen. Of u nu zowel voor als achter tassen aan de fiets heeft of slechts één tas achter, met deze tassen neemt u uw picknick mee het bos in, uw sportspullen mee naar de sportschool en de zware boodschappen mee naar huis. De Back-Roller City is gemaakt van PVC gecoat polyester en onder andere voorzien van een rolsluiting, een QL-1 hakensysteem voor bagagedragers met een diameter tot 16 mm, een onderhaak op een horizontale rail en grote reflectoren. Ook de Front-Roller is gemaakt van PVC gecoat polyester en is voorzien van dezelfde kenmerken als de Back-Roller City.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.