Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

B-grip biedt oplossing voor buitensportfotografen

B-grip biedt oplossing voor buitensportfotografenDe B-grip is een innovatief systeem om de foto- of videocamera's aan je riem te dragen tijdens het wandelen. De B-grip garandeert comfort, veiligheid en een snel gebruiksklare camera. Eindelijk is die er: een universele camera houder die niet afhankelijk is van tassen en nekriemen.

Door de bevestiging aan de meegeleverde heupriem zit de camera tegen het lichaam. De camera zwaait niet, slaat niet doorlopend tegen je lichaam als je beweegt en de camera is altijd binnen handbereik om snel foto's en video's te kunnen maken. Elke configuratie van de camera is mogelijk: flitser, zoomlens. extra accu. B-grip staat een gewicht tot 8 kg toe en is daarmee geschikt voor de recreatieve én de professionele fotograaf!

De B-grip zorgt ervoor dat de camera gemakkelijk aan de heupriem van een willekeurige rugzak kan worden gehangen. Wil je de camera nog sneller willen kunnen pakken, dan kan hij zelfs aan de borstband worden gehangen. Dardoor hangt de camera stabiel op borst, ook tijdens het lopen door ruig, ongelijk terrein.

De B-grip is gemaakt van nylon met glasvezel en weegt 135 gram. Hij wordt geleverd inclusief een regenhoes en veiligheidskoord. De maximale belasting van de B-grip is 8 kilo, waardoor ook camera's met grote lenzen geen enkel probleem vormen.

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.