Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwd rugpand voor BACH rugzakken

Vernieuwd rugpand voor BACH rugzakkenZelfs de besten kunnen beter worden
BACH, de rugzakkenspecialist uit Ierland, staat bekend om het feit dat ze niet achter elke modetrend aanlopen. Hun rugzakken worden juist gewaardeerd vanwege het hoge draagcomfort, de eenvoud en de extreme robuustheid, wat voor BACH dan ook reden is om niet elk jaar met zogenaamde verbeteringen en nieuwe ‘features’ te komen. Nu is echter de tijd rijp voor een aanpassing van het populaire BACH rugpand genaamd Expedition.

BACH Specialist
Het Expedition-rugpand van de BACH Specialist is een bekend voorbeeld van oerdegelijk ontwerp dat jarenlang nagenoeg hetzelfde is gebleven. Het stevige rugpand bestaat uit een kunststof plaat die volledig aan te passen is aan de rug van de gebruiker. Daardoor heeft de rugzak een ongeëvenaard draagcomfort: de rugzak sluit namelijk perfect aan op het lichaam. Bovendien zorgt het feit dat de heupband achter deze plaat langs loopt er voor dat de rugzak strak tegen de rug komt te hangen en daardoor uiterst stabiel blijft tijdens het lopen.

Airflow met dubbele functie
De grote vernieuwing zit ‘m in een kleine, maar zeer vernuftige aanpassing van het rugpand. Er is een speciale airflow gecreëerd die over de volledige lengte midden over het rugpand loopt. Daardoor is er een betere ventilatie op de rug mogelijk, maar wordt bovendien te allen tijde de ruggengraat ontzien. Met als gevolg dat het draagcomfort van de rugzak nog groter wordt. Deze nieuwe uitvoering van het Expedition-rugpand wordt toegepast in de Specialist Classic, Specialist FA en Venture FA.

In de basis verandert er niets
In de basis blijft BACH natuurlijk nog steeds hetzelfde. Bij de fabricage wordt gebruik gemaakt van het originele en zeer slijtvaste Cordura 500 en Cordura 1000. Bovendien worden veel van de rugzakken nog altijd in 4 verschillende maten aangeboden: maat 1 is daarbij vooral geschikt voor dames en kleinere heren, maat 4 is de voor de extra lange buitensporters. De sterke punten van BACH zijn al meer dan 30 jaar het hoge draagcomfort, de eenvoud, de extreme robuustheid en de hoge kwaliteit. Daarom produceert BACH ook nog steeds enkele van haar rugzakken in thuisbasis Ierland.

Voor meer informatie: https://www.bach-equipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot BACH:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.