Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Megabrander voor groepen: Base Camp Stove van GoSystem

Megabrander voor groepen: Base Camp Stove van GoSystemIn deze tijd waarin lichtgewicht en compact de trend lijken te zijn is het haast onmogelijk om een degelijke brander voor zeer grote pannen te vinden. De Base Camp Stove van GoSystem brengt daar verandering in, want deze megabrander is speciaal ontworpen voor pannen met een diameter tot wel 30 centimeter. De jury van de Op Pad Outdoor awards 2011 bekroonde de Base Camp Stove met een gouden award in de categorie 'Gadgets en accessoires'.

Ideaal voor grote groepen
Bij het maken van trekkings met grotere groepen gaat er over het algemeen een hele lading aan kleine branders en pannen mee. Met de Base Camp Stove van GoSystem is dat niet meer nodig. Deze megabrander kan met gemak grote pannen dragen en is daarmee ideaal als brander in het basiskamp of op trekkings. De brander is zeer robuust gebouwd en kan zonder problemen grote pannen dragen. Ondanks dat is de brander toch verrassend compact op te bergen, zodat hij zonder problemen in de rugzak kan worden meegenomen. Expeditiegroepen, scoutingverenigingen en grote gezinnen hebben dan ook al zeer enthousiast gereageerd op deze brander.

Groot bedieningsgemak
Bij het ontwerpen van de Base Camp Stove is GoSystem uitgegaan van het idee dat iedereen binnen een groep de brander moet kunnen gebruiken. De automatische piëzo ontsteking, het geïntrigeerde windscherm en de gemakkelijke regelbaarheid maken het dan ook tot een zeer gebruikersvriendelijke brander. De roestvrijstalen pootjes zijn telescopisch en individueel verstelbaar, zodat de brander ook op oneffen terrein volledig horizontaal en zeer stevig en stabiel kan worden neergezet. Om een brede inzetbaarheid te garanderen kunnen alle soorten schroefventiel gastankjes worden gebruikt.

Gouden Op Pad Outdoor Award
Bij de verkiezingen van de Op Pad Outdoor Award 2011 was de jury zeer onder de indruk van de Base Camp Stove. De jury schreef in haar rapport onder andere: “Ideaal als je met meerdere mensen weg bent. (…). Heel stevig en stabiel. Vernieuwend. Stoer product voor gezinnen. Brander met ballen.” De Base Camp Stove ontving dan ook de gouden award in de categorie ‘Gadgets & accessoires’.

Overige features
Opgevouwen zijn de afmetingen van de Base Camp Stove 160x145x180mm. Uitvouwen kan tot 250x230x380mm. De brander levert een vermogen van 3500 Watt en heeft een gewicht van 915 gram. De Base Camp Stove wordt geleverd inclusief een stuffsack en heeft bij aankoop 3 jaar fabrieksgarantie. Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 99,95.

Voor meer informatie: https://www.go-system.co.uk/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.