Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Yamax EX-510, geavanceerde stappenteller met 3D-sensor

Yamax EX-510, geavanceerde stappenteller met 3D-sensorYamax, marktleider op het gebied van hoogwaardige stappentellers, komt met de meest geavanceerde stappenteller tot nu toe: de Yamax EX-510. Deze zeer compacte stappenteller is uitgevoerd met een hi-tech 3D-sensor en een zeer uitgebreid geheugen voor het opslaan van gegevens.

3D-versnellingsmeter
Hart van deze nieuwe digitale stappenteller is de geavanceerde 3D-versnellingsmeter of accelerometer. Deze zeer gevoelige sensor kan bewegingen in 3 verschillende richtingen waarnemen. Daardoor is het voor het eerst mogelijk om de stappenteller gewoon los in de tas of broekzak mee te nemen en is bevestigen aan de broeksriem niet meer een vereiste voor nauwkeurige meting. Uiteraard wordt de Yamax EX-510 wel geleverd inclusief een bevestigingsclip en koord, zodat hij indien gewenst nog steeds op de vertrouwde plek aan de broeksband kan worden bevestigd.

Geavanceerde meetfuncties
De Yamax EX-501 is uitgerust met een groot aantal geavanceerde meetfuncties, waarvan de waardes moeiteloos van de grote 6-cijferige display kunnen worden afgelezen. De stappenmodus telt het aantal stappen (tot 999.999 stappen), terwijl de caloriemodus het aantal verbrande calorie├źn meet (tot 99.999,99 kcal) en de verbrandingsmodus de totale vetverbranding (tot 99.999,9 gram) laat zien. Het aantal afgelegde kilometers wordt getoond in de afstandsmodus (tot 99.999,9 km), waarbij de looptijdmodus laat zien hoe lang er in totaal gelopen is (tot 999 uur 59 minuten). Tot slot is de Yamax EX-510 uitgerust met een klokmodus .

Zeer uitgebreid geheugen
Opvallend aan de Yamax EX-510 is het zeer uitgebreide geheugen. Zo kunnen van alle verschillende modi de dagtotalen worden getoond van de afgelopen 30 dagen. Maar om de voortgang voor een langere periode te kunnen bekijken beschikt de EX-510 tevens over een lange termijn geheugen van 30 weken. Daarin worden van de verschillende modi de weektotalen opgeslagen van maar liefst 30 weken.

Lichtgewicht en klein van formaat
De Yamax EX-510 is zeer klein van formaat: 76x33,5x10 millimeter en weegt slechts 23 gram. Deze in Japan gemaakte stappenteller is voorzien van een CR-2032 batterij, welke door de gebruiker zonder problemen kan worden vervangen als het nodig is. Uiteraard wordt de stappenteller geleverd inclusief een uitgebreide Nederlandstalige handleiding. Adviesverkoopprijs EURO 49,95.

Voor meer informatie: https://www.robijns.nl/prod-info/yamax.php

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Yamax (stappentellers):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.