Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kinderslaapzakken Little Star EXP en Starlight EXP groeien mee

Kinderslaapzakken Little Star EXP en Starlight EXP groeien meeOp een kinderlogeerpartijtje, in de tent, aan het kampvuur of in een blokhut, in de kinderslaapzakken van Deuter slapen kinderen absoluut veilig en warm. Bovendien gaan deze slaapzakken een behoorlijk tijdje mee door de mogelijkheid ze te verlengen. De mummie-snit en het gebruik van allerlei hoogwaardige materialen bieden het bekende Deuter comfort om heerlijk te slapen en de volgende dag uitgerust wakker te worden.

Mummie
De Little Star EXP is er voor kinderen met een lengte van 95 tot 130 centimeter. Hoewel ze in deze slaapzak als een mummie liggen ingepakt, betekent het niet dat er geen ruimte is om te draaien. Dankzij het gebruik van hoogwaardige, superelastische materialen is bewegen en wenden geen enkel probleem.

Meegroeien
De Little Star kan zo’n dertig centimeter meegroeien via de ritsuitbreiding aan het voeteneinde. Blijft de verlenging gesloten, dan vormt hij een dubbele isolatielaag die de gevoelige kindervoeten extra bescherming biedt tegen kou. Wanneer kleine avonturiers de Little Star definitief zijn ontgroeid, is de deugdelijke Starlight EXP zijn opvolger. Ook deze slaapzak heeft het voordeel dat hij groter gemaakt kan worden. Daarmee is hij geschikt voor kinderen die 130 tot 170 centimeter lang zijn. Beide slaapzakken hebben een contourgesneden functionele capuchon, zonder rijgkoord bij de Little Star en met zacht gepolsterd rijgkoord bij de Starlight. Warmte krijgt geen kans uit de slaapzak te ontsnappen door de speciaal geïsoleerde ritsbedekking. En via de handige tweewegritssluiting kunnen kinderen gemakkelijk zelf in en uit de slaapzak komen.

De vulling is van High-Loft Hollowfibre en de bekleding van de binnenkant is van lekkere zachte Deuter Soft Micro. De buitenkant is gemaakt van 210T-Soft-Nylon Taffeta. De kinderslaapzakken zijn voorzien van het Deuter Sleepingbag-systeem waarin het hoofdkussenvak in de capuchon nauw en soepel rond het hoofd aansluit. De voeten blijven warm door een extra laag vulling en het hoofd en de voeten worden bovendien beschermd tegen vocht door een waterafstotende ‘dryzone’. De ritssluiting kan aan de bovenkant vastgezet worden met een klittenbandflap zodat deze niet vanzelf opengaat.

De Little Star EXP en de Starlight EXP hebben een eenlaags vulconstructie en zijn verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.