Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Equilibrium Stretch jacket van Berghaus

Equilibrium Stretch jacket van BerghausBerghaus en Marmot zullen komende zomer de primuer hebben met de nieuwste vinding van Pertex: PERTEX Equilibrium Stretch.

PERTEX Equilibrium Stretch werkt volgens het principe dat vocht graag van kleine naar grotere oppervlakten trekt. Daarom is aan de binnenkant dikker materiaal (minder oppervlakte) gebruikt dan aan de buitenkant waar een grotere hoeveelheid dunner materiaal (en dus een grotere oppervlakte) wordt toegepast.

Berghaus zal het nieuwe PERTEX Equilibrium Stretch toepassen in zowel een jack als een broek. Deze is uitgevoerd met onder andere een makkelijk toegankelijke borstzak en kan zeer klein worden ingepakt. Ook zal Berghaus met een Stretch Equilibrium Pant komen.

Van het jack is zowel een heren- als een damesmodel verkrijgbaar (in de maten XS-XXL). Het jack weegt 335 gram en de broek 387 gram.

Advies verkoopprijs bedraagt Euro 129,90 voor het jack en Euro 119,90 voor de broek.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.