Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vernieuwde Berghaus Verden voor 2011

Vernieuwde Berghaus Verden voor 2011De historie van Berghaus gaat terug tot 1966, het jaar waarin de Engelse bergbeklimmers Lockey en Davison het merk startte. Door de jaren heen is Berghaus altijd heel innovatief geweest. Wist u bijvoorbeeld dat zij de eerste was met een rugzak met een intern frame? De Cyclops (1974) was een voorbeeld voor vele anderen.

Nu in 2011, enkele decennia later, heeft Berghaus haar meest verkochte model, de Verden vernieuwd en gerestyled. Deze trekkingrugzak bevat het beproefde BIOFIT® rugsysteem en biedt een goede pasvorm en is verbeterd op het gebied van draagcomfort.

De totaal vernieuwde heupband zorgt voor een betere lastenverdeling. In het oog springt ook de “looks” van de Verden; het cordura heeft plaatsgemaakt voor een lichtere variant ripstop nylon. Het geeft als bijkomend voordeel dat het totale gewicht beperkt blijft tot iets meer dan 2 kg. De Verden is een meer dan goede keus voor alle ervaringsniveaus.

De Verden is voorzien van de volgende features:
- BIOFIT® rugsysteem
- in hoogte verstel- en verwijderbare borstband
- regenhoes
- geschikt voor drinksysteem
- zij(fles)vakken
- bodemcompartiment met ruimteverdeler
- in hoogte verstelbare topdeksel
- wandelstokhouders
- compressiebanden, zowel aan voor- als zijkant

Verkrijgbaar in een 65+10 liter voor heren en een 60+10 liter versie voor dames in diverse kleuren bij de betere outdoorwinkel. Adviesverkoopprijs EURO 139,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.