Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trendy en functioneel van VAUDE: het Corbis jacket

Trendy en functioneel van VAUDE: het Corbis jacketEen leuk trendy item in de kledingcollectie van VAUDE is het Corbis Jacket. Ondanks het trendy en sportieve uiterlijk beschermt deze zomerjas toch tegen regen- en wind. De Ceplex Active coating zorgt er bovendien voor dat deze jas goed ademt.

Praktische details
Het Corbis Jacket is vervaardigd uit een speelse moderne stof en voorzien van praktische details, zoals een binnenzak voor een MP3. Deze lifestyle zomerjas biedt perfecte bescherming en je kunt er bovendien zo de stad mee in.

Corbis Jacket
Deze jas beschikt over twee stoer weggewerkte steekzakken. Deze zakken zijn met een rits afsluitbaar. Het Corbis Jacket heeft een losse verstelbare capuchon die in een speciale binnenzak op te bergen is. De manchetten zijn afstelbaar met een flap en knopen. De hoofdrits – verborgen achter een flap – is zowel van beneden naar boven te sluiten als andersom.

Kleuren dames jassen: black, pebbles, grape en fern. Heren kunnen kiezen uit black en fern.

Adviesverkoopprijs: EURO 165,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.