Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Multifunctionele Lowa Tosca GTX Lo en Lowa Tosca GTX Lo Ws

Multifunctionele Lowa Tosca GTX Lo en Lowa Tosca GTX Lo WsVeelzijdig, stabiel en licht: dat zijn de eigenschappen van de multifunctionele outdoorschoen Tosca GTX Lo uit de ATC-serie van Lowa. Het nubuck en suède maken de schoen bovendien robuust en duurzaam. In zowel de heren- als damesuitvoering is deze wandelschoen verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren.

Echte zomerschoen
De Tosca GTX Lo is een echte zomerschoen: hij is verkrijgbaar in een groot aantal frisse kleuren, is licht van gewicht en biedt dankzij de Monowrap-zoolconstructie veel comfort en stabiliteit. Het lage gewicht van slechts 750 gram (dames-uitvoering) maakt het de ideale zomerschoen om mee te nemen op vakantie of om gewoon dagelijks te dragen.

Monowrap-zoolconstructie
De Monowrap-zoolconstructie van Lowa is inmiddels bekend: een PU frame in combinatie met een TPU stabilisator en rubberen onderzool zorgen voor extra stabiliteit en demping en daarmee een hoger loopcomfort. De Tosca GTX Lo is uitgevoerd met de ‘Loren’ zool van Lowa. Dit is een stabiele, duidelijk op de straat georiënteerde, non-slip zool die ideaal is voor tochten op geasfalteerde paden en korte wandelingen binnen en buiten de stad.

Vele kleuren
De Tosca GTX Lo is voor de heren verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende kleuren: Red, Brown, Yellow/Grey, Green/Grey en Stone/Black. Dames kunnen kiezen uit Dark Grey, Brown/Dark Brown, Orange/Beige en Burgundy/Anthracite.

De Lowa All Terrain Collection
De multifunctionele schoenen van de All Terrain Collection zijn geschikt voor makkelijke hikes, wandelingen, familie-uitjes, fietsen en gewoon dagelijks gebruik. Ze zijn vaak verkrijgbaar in zowel lage als middelhoge uitvoering, zijn licht van gewicht en voorzien van goede demping en zolen die een goede grip garanderen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.