Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Technische sandalen van KEEN hybrid Footwear

Technische sandalen van KEEN hybrid FootwearKeen heeft de perfecte sandalen voor avontuurlijke wandelingen tijdens de vakantie. De McKenzie en Owyhee zijn technische sandalen van KEEN hybrid Footwear en bieden comfort en bescherming.

McKenzie
Lekker wandelen langs een rivierbedding of op het strand, zonder je zorgen te maken over uitglijden of natte voeten? Dat kan met de nieuwe KEEN hybride sandaal Mckenzie. Dit lichtgewicht model heeft aan de ene kant alle kenmerken van een watersandaal. Zo is de rubberen zool voorzien van een speciaal ontworpen reliƫf wat zorgt voor extra grip. De zool loopt door tot over de neus van de schoen en zorgt voor extra bescherming. Aan de andere kant houdt de toevoeging van hydrophobic mesh water en vuil tegen en geeft het de McKenzie het dichte uiterlijk van een schoen. Het speciaal gevormde voetbed zit als gegoten en is, net als het bovenwerk, gemaakt van bacteriewerend wasbaar materiaal: voor langdurige frisheid en comfort.
Verkrijgbaar in: dark shadow, shitake, forest night, slate black, midnight navy.
Verkoopadviesprijs: 94,95

Owyhee
De nieuwe watersandaal Owyhee (spreek uit als: oh-waa-hie) van KEEN is de sandaal die je moet hebben als je bijvoorbeeld wilt gaan kanoen of zwemmen in een zee met een rotsachtige bodem. De binnenvoering is gemaakt van hydrophobic microbial mesh, wat niet zwaarder wordt door water en snel droogt. De rubberen zool zorgt voor extra grip op bijvoorbeeld gladde rotsen. De zool is voorzien van razor siping: kleine gootjes in de zool die het water als het ware wegstuwen van onder je schoenen, waardoor lopen op natte ondergrond makkelijker wordt.
Verkrijgbaar in: slate black/coral, coffee/ceramic, grey/blue, slate black/rust, dark shadow/yellow, black/yellow.
Verkoopadviesprijs: 94,95

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.