Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Plus X Award: Race Jacket Beste product van het jaar 2011

Plus X Award: Race Jacket Beste product van het jaar 2011Het Race runningjack van ODLO heeft de Plus X Award - Beste product van het jaar 2011 - in de categorie Sport en Lifestyle gewonnen. De jury beloonde het lichtgewicht jack bovendien met een Plus X-label voor hoge kwaliteit en functionaliteit.

Het runningjack Race is een van de lichtste runningjacks die er bestaan. Dit superlichtgewicht weegt slechts iets meer dan 80 gram in de damesmaat S. Het door ODLO ontwikkelde Superlight Windprotection DWR-materiaal is wind- en waterafstotend en biedt betrouwbare bescherming in alle weersomstandigheden. De lasercut ventilatie onder de armen ondersteunt de klimaatregulerende functie van het hightechmateriaAndere talenal. Opgevouwen meet het nauw aansluitende jack slechts 11 x 12,5 cm, waardoor het in elke tas past.

Deze uitstekende eigenschappen hebben de 144 industrieneutrale juryleden uit 32 landen overtuigd. Zodoende werd nogmaals een product van ODLO, toonaangevende fabrikant van functionele sportkleding, bekroond met een Plus X Award. Deze wedstrijd, de grootste op gebied van technologie, sport en lifestyle, erkent uitsluitend producten die ‘nieuw ontwikkelde en innovatieve technologieën en uitzonderlijk design’ combineren. ODLO ziet deze prijs als bevestiging van zijn filosofie, namelijk het ontwikkelen van innovatieve producten ten behoeve van sportmensen.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.