Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Drainmaker van Columbia voor alle waterliefhebbers

Drainmaker van Columbia voor alle waterliefhebbersDe Drainmaker is een hybride schoen die presteert als een hardloopschoen, geïnspireerd door vissers in Florida, die met hun oude tennisschoenen de zee in gingen. Dankzij zijn strakke look en zijn moderne design is de Drainmaker ideaal voor een wandeling langs het water of om iemand op te wachten in de regen voor een fancy restaurant.

De buitenzool met groeven zorgt voor een goede grip op zowel natte als droge ondergronden en de geperforeerde Techlite middenzool voert overtollig water af. Dankzij de waterafstotende mesh in de bovenste laag is de schoen supersnel droog. Super ademend, duurzaam en kleurrijk voor dames en heren. Zo ga je de zomer kleurrijk tegemoet!

De Drainmaker heeft een open cel sandwich mesh bovenkant met doorschijnende TPU-neus, microsuède oogringetje en Techlite™-hiel. De Techlite™- drainage openingen in hiel en de voorvoet en de volledig waterdoorlaatbaar voetbed zorgen dat water direct weer wordt afgevoerd. De buitenzool met profielgroef voor zorgt extra tractie dankzij Omni-Grip™ en Wet Grip-rubber. De Drainmaker weegt 209 gram per paar (maat 40) en hebben een adviesverkoopprijs van EURO 79,95.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.