Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tracer: technisch compleet uitgeruste VAUDE mountainbike rugzak

Tracer: technisch compleet uitgeruste VAUDE mountainbike rugzakDe nieuwste technische rugzak Tracer van VAUDE voldoet aan alle behoeften van de jonge sportieve mountainbiker. De Tracer is leverbaar in 4 verschillende grootten van 12 tot 28 liter. Deze technische, compleet uitgeruste rugzak is voorzien van een multifunctionele helmhouder, een innovatief en goed ventilerend Ergo-Vent rugpand, een uitgebreide organiser, een in hoogte verstelbare en gepolsterde heupband met zijvak en een apart vak voor een drinksysteem.

Multifunctionele houder
De multifunctionele houder op het voorvak biedt een snelle toegang tot de helm of andere zaken. Het voorvak heeft een uitgebreide organiser waar men reservematerialen overzichtelijk in kan opbergen. Reflecterende elementen en een regenhoes maken de Tracer compleet.

Tracer serie
De Tracer serie komt in vier maten: 12 liter, 16 liter, 20 liter en 28 liter. De kleinere maten komen in het zwart, lemon/pine en skyline/brwon; de twee grotere in het zwart en pine/lemon. De hele serie is vanaf het voorjaar 2011 verkrijgbaar. Adviesverkoopprijzen respectievelijk: Euro 80,-, Euro 90,-, Euro 100,- en Euro 120,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.