Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veelzijdige VAUDE kofferrugzak Rails 60 ideaal reisgezelschap

Veelzijdige VAUDE kofferrugzak Rails 60 ideaal reisgezelschapVAUDE introduceert de Lemiscate collectie: een complete serie die bestaat uit schoudertassen, heuptassen, toilettassen, rugzakken en reistassen. Kenmerkend voor deze collectie is de ecologische innovatie die hieraan ten grondslag ligt.

VAUDE ecolour
VAUDE gebruikt voor deze serie een ecologisch geoptimaliseerd kleurproces: VAUDE ecolour. Dit nieuwe proces bespaart niet alleen op water en energie; dit proces heeft ook een lagere CO² uitstoot en verbruikt 63% minder chemicaliën. In plaats van de conventionele kleurtechnieken, verwerkt VAUDE direct de onbehandelde grondstoffen. Het kleurproces vindt in een eerder stadium plaats. Op deze manier is voor het spoelen van de materialen minder water nodig. De ‘groene’ modellen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren. Groen, maar toch kleurrijk!

Rails 60
Een item uit de Lemiscate collectie dat opvalt is de Rails 60: een veelzijdige ‘kofferrugzak’ op wieltjes met ‘opruimbare’ schouderbanden en een afritsbare schoudertas. Allemaal verwerkt in één product. De inhoud van deze reistas annex rugzak is 60 liter. Uiteraard heeft deze Rails een inschuifbaar handvat om de tas op wieltjes voort te kunnen bewegen. De frisse kleuren geven deze rollende tas een uniek uiterlijk. De Rails is in het midden te openen en heeft een flexibele scheidingsbodem. De bodemplaat is extra verstevigd. Het voorvak is los te ritsen van de tas en als losse schoudertas te gebruiken. Kleurstellingen: black, blue en lemon. Adviesverkoopprijs: EURO 180,-.

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In Duitsland heeft VAUDE/Edelrid 480 werknemers en wereldwijd zijn het er 1300. VAUDE is EMAS geregistreerd en is Bluesign Partner. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.