Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE's populairste dagrugzak wizard biedt vele mogelijkheden

VAUDE's populairste dagrugzak wizard biedt vele mogelijkheden Al jaren maakt de Wizard deel uit van de rugzak collectie van VAUDE. Al jaren is deze rugzak de absolute topper in de wandel- en bergsport collectie van de fabrikant. Voor VAUDE is het ieder jaar weer een uitdaging om deze rugzak nóg beter te maken. Ook dit jaar zijn ze daar weer in geslaagd: de Wizard verschijnt in een onopvallend, speels aangebracht ruiten motief op het voorvlak.

De Wizard kent vele opties en is verkrijgbaar in diverse kleuren; ieder jaar weer afgestemd op de mode. De rugzak is ideaal voor wandelingen, maar ook voor in de stad. De Wizard Air – voorzien van een Aeroflex rugpand - heeft een inhoud van 24+4 liter of 30+4 liter. Feit is dat de Wizard al jaren het straatbeeld siert.

Vele opties
Het Aeroflex rugpand verzekert de drager van een optimale ventilatie van de rug. Het ruggedeelte is namelijk voorzien van een verstelbaar lichtgewicht ventilatiepaneel dat zorgt voor een comfortabele afstand tussen de rug en de rugzak. Het F.L.A.S.H. systeem zorgt ervoor dat de schouderbanden snel en eenvoudig af te stemmen zijn op de juiste lengte van het bovenlichaam. De Wizard kent standaard vele extra’s, zoals een regenhoes, opening voor een Aquarius drinksysteem en reflectie. De Wizard 24+4 heeft één hoofdvak en een met rits afsluitbaar voorvak. De twee zijvakken zijn gemaakt van mooi vormgegeven stretchend materiaal, wat de rugzak een modern en strak uiterlijk geeft. De Wizard 30+4 heeft een extra ondervak. Beide rugzakken hebben compressiebanden aan de zijkant en een vergrotingsrits (de Wizard’s zijn met 4 liter volume uit te breiden). Qua kleurstellingen valt voor deze zomer te kiezen uit black, darkred, marine, blueberry, skyline, coffee, muddy en fern. Adviesverkoopprijzen: EURO 75,- (Wizard 24+4) en EURO 80,- (Wizard 30+4).

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.