Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Argon GTX, een hybride hardloopschoen

Lowa Argon GTX, een hybride hardloopschoen Is het een wandelschoen of is het een hardloopschoen? Het is beiden, want de Argon GTX is een hybride hardloopschoen, die speciaal is ontwikkeld voor outdoor-fitness gebruik. Hardlopen in het bos, prestatiewandelen op het asfalt of nordic walking in het park? Deze schoen is er helemaal klaar voor!

GORE-TEX voor een optimaal voetklimaat
De Argon GTX is gemaakt van een combinatie van suède en Cordura, voorzien van een GORE-TEX voering. Daardoor is de schoen gegarandeerd waterdicht en heeft hij een ademend vermogen. Hierdoor blijft het voetklimaat tijdens het (hard)lopen optimaal en is de kans op irritatie of zelfs blaren vele malen kleiner.

Lowa ‘Speedhiking’ zool
De volledig nieuwe ‘Speedhiking’ zool van Lowa is speciaal ontwikkeld voor de schoenen van de outdoor-fitness serie. De zool combineert een zeer goede grip op de grond met een ideale afrolbeweging van de voet. Bovendien voorkomen duurzame PU-delen in de zool snel slijten van de zool.

Monowrap-contructie voor stabiliteit en demping
Belangrijk bij het sportief wandelen of hardlopen is de combinatie van stabiliteit en demping die de schoenen bieden. Dankzij de Monowrap-zoolconstructie die is toegepast in de Argon GTX is het draagcomfort groot. Goede demping en de juiste stabiliteit tijdens het lopen zorgen namelijk voor minder blessures en langer wandelplezier.

Maten en kleuren
De Argon GTX is er voor de heren in de maten UK 6 t/m 13 om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen. De heren kunnen kiezen uit de kleurcombinaties Brown/Beige, Anthracite/Orange en Black/Red. Per paar wegen de Argon GTX slechts 850 gram. Het damesmodel, de Argon GTX Ws, is er in de maten UK 4 t/m 9 en in de kleurcombinaties Steel grey/Denim, Dark Brown/Burdguny en Black/Anthracite. Het damesmodel weegt slechts 700 gram per paar.

Outdoor-fitness/speedhiking collectie
De modellen uit de outdoor-fitness/speedhiking collectie zijn ontworpen voor de snellere en dynamische buitensporten. Of het nu gaat om hardlopen, training, nordic walking, fietsen of prestatiewandelen: deze schoenen liggen duidelijk een straatlengte voor als het gaat om laag gewicht, grip en comfort.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.