Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Space slaapzakken van Deuter voor persoonlijke slaapwensen

Space slaapzakken van Deuter voor persoonlijke slaapwensenVoor optimaal slaapcomfort tijdens campingvakanties zijn de Deuter Space-slaapzakken onmisbaar. Ze zijn betrouwbaar, duurzaam en voorzien van allerlei handige features om te voldoen aan ieders persoonlijke slaapwensen. Voor warme zomernachten is er de Space I en voor frissere temperaturen de Space II en XL.

De slaapzakken uit de Space-serie van Deuter zijn niet alleen lekker warm, ze zijn ook superveelzijdig. Ze zijn gemaakt van speciaal lichtgewicht materiaal, hoekig van vorm en kunnen met een rits volledig geopend worden waardoor ze ook als knusse deken gebruikt kunnen worden: ideaal voor een dutje of picknick. Ook voor romantische stelletjes die graag zo dicht mogelijk tegen elkaar aan liggen, bedacht Deuter een oplossing: de Space slaapzakken zijn koppelbaar door middel van een rits.

Behaaglijk
Voor mensen die het ‘s nachts snel warm hebben, of voor vakanties in warme streken is de Space I een aanrader. De zachte High-Loft vulling en Deuter Soft Micro binnenvoering geven een behaaglijk gevoel terwijl de eenlaags vulconstructie de koelte bewaart. De Space II en XL zijn meer geschikt voor koudere nachten. De dubbele laag polyesterfleece is thermogenaaid door middel van verspringend aangebrachte naden en zorgt voor een uitstekende warmte-isolatie.

Handzaam
Bij alle drie de modellen is het hoofdkussen afneembaar via een klittenbandsluiting. Ook zijn ze aan de binnenkant voorzien van een vak om waardevolle spullen in op te bergen. De XL-variant is speciaal voor de grotere mens en biedt zowel in de lengte als in de breedte extra veel ruimte. Space I en II zijn eenvoudig te vervoeren in de bijbehorende compressie-pakzak, die van de slaapzakken handzame kleine pakketjes maakt. De XL wordt verpakt in een speciale tas die ook als draagtas gebruikt kan worden.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.