Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Damesshirt Via Calma van ODLO wint Polartec Apex Design Award 2011

Damesshirt Via Calma van ODLO wint Polartec Apex Design Award 2011Eenmaal per jaar reikt Polartec de Polartec Apex Design Award voor Europa en Noord-Amerika uit. De winnaar van 2011 is het dames Tec Shirt Via Calma van ODLO.

De Polartec® Apex Design Award gaat naar de beste producten die gemaakt zijn van Polartec®-stoffen, en die vanaf het najaar verkrijgbaar zijn in de winkels. De criteria voor de beoordeling zijn design, functionaliteit en pasvorm en de meest innovatieve gebruikswijze van de Polartec®-stoffen.

Het hoog isolerende Polartec® Thermal Pro-materiaal van het Via Calma-shirt is niet alleen ideaal voor de koude dagen - het shirt valt ook op door zijn design met extra hoge kraag. Details zoals een rij drukknopen afgezet met gestreepte biaisband en de geborduurde patches geven dit shirt zijn typische vintagelook. Deze award bevestigt nog maar eens het vermogen van ODLO om innovatie en functionaliteit te combineren.

ODLO is de uitvinder van het functionele sportondergoed en van het drielagenprincipe. ODLO zorgt voor het welzijn van de huid en staat voor compromisloos hoge eisen als het gaat om functionaliteit, draagcomfort en kwaliteit. Op de Europese markt is ODLO met zijn sports underwear markt- en technologieleider in het segment van de functionele onderkleding. ODLO overtuigt bovendien met succesvolle collecties in de categorieën Outdoor, Running, X-Country, Tec Shirts, Bike en Kids.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.