Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klattermussen Vimur Pants

Klattermussen Vimur PantsLaat het maar waaien! Vimur is een zachte en comfortabele broek, met een hoge weerstand tegen wind en een goede transportcapaciteit van vocht. Zo duurzaam mogelijk door het gebruik van biologische katoen. Het katoen is gecombineerd met gerecycled stretch polyester, dit geeft een fantastische pasvorm. Ideaal voor trektochten, jacht of op reis.

Volgens het Zweedse Kl├Ątermusen is de Vimur pants op dit moment in Scandinavie, en dan met name in Noorwegen, een zeer gewilde buitensportbroek. Vooral geliefd door de inzetstukken met stretch materiaal. Na 1 keer passen is dit je favoriete buitensportbroek. De broek bestaat voor 76% uit biologisch katoen en 24% gerecycled polyester.

De Vimur Pants is verkrijgbaar in de kleuren khaki/dark khaki, moss green/dark green en heeft een gewicht van 650 gram (maat medium).

Voor meer informatie: https://www.klattermusen.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Kl├Ąttermusen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.