Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

P26, de lichtgewicht wandelschoen van Patagonia

P26, de lichtgewicht wandelschoen van PatagoniaP26 is een ademende, waterdichte wandel- en bergschoen die een lichtgewicht flexibiliteit combineert met de demping van een hardloopschoen, en heeft een vestervigde bovenschoen voor de hardcore wandelaar. De P staat voor Patagonia. 26 is het aantal botjes in de voet van een mens.

De ultralichte DeepDish voetplaat van EVA met een ingebouwde schokverdelingsplaat, omvat, dempt en ondersteunt de voet voor een ideale combinatie van stabiliteit van de achtervoet en flexibiliteit van de voorvoet.

Het beste product ontwikkelen en deze vervolgens zo produceren dat er zo min mogelijk schade aan het milieu ontstaat, dat is het uitgangspunt bij Patagonia. Met deze schoen was het uitgangspunt om de meest lichtgewicht, milieubewuste en uitzonderlijk goed presterende wandelschoen te maken. Als de 26 botjes in de voet in contact komen met de aarde, zal dit met de P26 lichter, comfortabeler en zekerder gebeuren.

In deze schoen is in de verschillende typen rubber dat is gebruikt, gerecycled rubber verwerkt (tot 50%).

De Patagonia P26 Mid is er voor mannen en vrouwen en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 150.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.