Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ortlieb Travel-Zip en Duffle ondergaan make-over

Ortlieb Travel-Zip en Duffle ondergaan make-over Goed nieuws voor avonturiers! In 2011 komt Ortlieb met een compleet geupdate versie van de populaire Duffle en de Travel-Zip reistassen. Je kunt nu kiezen uit nog meer maten en verrassende nieuwe kleurcombinaties.

Travel-Zip
De Travel-Zip is vooral geliefd vanwege zijn enorme gebruiksgemak. Je spullen blijven er gegarandeerd in droog, onder andere door de TIZIP-rits die geen water doorlaat. Je kiest bovendien zelf hoe je de tas draagt: de Travel-Zip heeft namelijk een afneembare schouderband, een gepolsterd handvat en kan zelfs als rugzak worden gedragen. Deze zomer is de sport- en reistas uitgerust met een binnentas en is hij verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige-zwart, aubergine-zwart en appelgroen-zwart.
Maat S (30 liter), adviesverkoopprijs: EURO 129,95.
Maat M (50 liter), adviesverkoopprijs: EURO 149,95.

Duffle
De Duffle expeditie/reistas van Ortlieb is er vanaf nu in drie maten: in een 60 liter, een 85 liter en een 110 liter uitvoering. Zo kies je precies de maat die bij jouw reis past. Ook de Duffle valt op door zijn gebruiksgemak. Zo heeft de waterdichte TIZIP-ritssluiting een extra grote opening, waardoor je makkelijk bij je spullen kunt. Binnenin zitten compressiebanden, twee binnentassen en een verstevigde onderkant. Je kunt de Duffle als rugzak dragen of je gebruikt de gepolsterde, afneembare schouderriem.

60 liter, adviesverkoopprijs: EURO 159,95; 85 liter, adviesverkoopprijs: EURO 169,95; 110 liter, adviesverkoopprijs: EURO 179,95.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.