Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Snap en Protect cameratassen van Ortlieb

Snap en Protect cameratassen van OrtliebEen verjaardag, gezellig uitje of spannende ontmoeting? Vergeet niet je camera mee te nemen. De Snap en Protect cameratassen van Ortlieb zorgen voor een optimale bescherming van je toestel.

Snap!
Natuurlijk wil je je camera goed beschermen. Maar soms mis je door een moeilijk te openen cameratasje nét dat ultieme moment. Gelukkig heeft de Snap cameratas van Ortlieb een klep met klittenbandsluiting, zodat je gemakkelijk bij je digitale camera kunt. Toch beschermt de kleine schoudertas als de beste. Het cordura-weefsel houdt regen en spatwater weg van je toestel. Aan de binnenzijde zorgt de vulling voor voldoende bescherming tegen mechanische beschadiging. De Snap is verkrijgbaar in drie maten en is ook geschikt voor een mobieltje, verrekijker of GPS.

Maat XS: afmeting (binnenmaat) 12x7x4 cm, adviesverkoopprijs EURO 25,95; maat S: afmeting (binnenmaat) 12x13x4 cm, adviesverkoopprijs EURO 31,95; maat M: afmeting (binnenmaat) 18x11x8 cm, adviesverkoopprijs EURO 37,95.

Protect
De Protect van Ortlieb doet zijn naam eer aan. De handzame, rechthoekige tas beschermt compact camera’s, GPS en kleine verrekijkers tegen vuil en vocht. De gewatteerde binnenkant voorkomt mechanische beschadiging. De Quick-Seal-sluiting open je in een handomdraai, zodat je geen belangrijk fotomoment hoeft te missen. De Protect neem je overal gemakkelijk mee naar toe: hij heeft een verstelbare schouderriem, maar je kunt hem ook aan een riem bevestigen of aan andere tassen.

Protect: afmeting (binnenmaat) 12x15x7 cm, kleur: graphite/zwart, adviesverkoopprijs: EURO 49,95.

Voor meer informatie: https://www.ortlieb.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ortlieb:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.