Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

One Night Stand met VAUDE

One Night Stand met VAUDEEén nacht slapen met VAUDE. Met de One Night Stand ontwaak je na die nacht heerlijk uitgerust. Voor een kortdurende logeerpartij heeft VAUDE een handige oplossing: een slaapzak en -mat combinatie. Makkelijk mee te nemen, snel beschikbaar en optisch aantrekkelijk. De One Night Stand rol je uit en de slaapmat vult zich vanzelf met lucht. Ventiel dichtdraaien, slaapzak open ritsen en welterusten! Vetrekken gaat al even snel: ventiel van de mat open draaien en rol het geheel op, maak de riempjes dicht en vertrekken maar. Makkelijker kan toch niet?

Keuze
VAUDE biedt keuze uit 3 varianten: de ‘basic’ combinatie met een 2,5 cm dikke slaapmat en een Sensofiber vulling. De DIN EN 13537 heeft als comfortwaarde aan deze slaapzak 12°C toegekend. Daarnaast de ‘deluxe syn’ uitvoering met een 6 cm dikke slaapmat en een Sensofil vulling. Deze slaapzak heeft een comfortwaarde van 8 °C en bestaat bovendien uit Bleusign Approved Fabric. Tot slot is er de ‘deluxe down’ versie met een 6 cm dikke slaapmat en een donzen vulling (70/30 GDD 600cuin). Deze slaapzak heeft een comfortwaarde van 5 °C. in gewicht ontlopen de 3 varianten elkaar niet veel: 1800 gram voor de basic en de deluxe syn. De deluxe down weegt 2 kg. In alle gevallen is het opgerolde pakket niet groter dan 75x25 cm; de ‘uitgerolde’ afmetingen zijn: 67x200 cm. In alle gevallen is de slaapzak ook zonder de mat te gebruiken. Adviesverkoopprijzen: EURO 100,- voor de basic, EURO 250,- voor de deluxe syn en EURO 300,- voor de deluxe down.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.