Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Comfortabele en veelzijdige Hanwag Omaha (GTX)

Comfortabele en veelzijdige Hanwag Omaha (GTX)Is het een comfortabele hiking schoen of een stevige trekking schoen? De Hanwag Omaha is eigenlijk beiden. Dankzij de combinatie van een stijve binnenzool met een zachte buitenzool biedt deze schoen precies de juiste balans tussen flexibiliteit en stabiliteit. De 90-jaar oude Beierse schoenenfabrikant Hanwag biedt de Omaha met zowel waterdichte en ademende Gore-Tex voering als ook in een leren uitvoering. En beiden natuurlijk ook in speciale damesuitvoering. Daarmee is de schoen geschikt voor zowel lange trektochten als ook gemakkelijke dagtochten en wandelingen in de heuvels.

Zeker wandelaars die niet bang zijn van een beetje regen of vocht hebben aan de Omaha GTX een geschikt wandelmaatje. De schoen is afgewerkt met een hoogwaardige Gore-Tex voering die voor 100% waterdichtheid en een hoog ademend vermogen zorgt. Voor het buitenmateriaal combineert hanwag robuust leer met het luchtige Cordura Rocket.

Zij die liever een volledig leren schoen willen kiezen voor de andere uitvoering van de Omaha. De buitenkant is gemaakt van stevig Nubuk, met een comfortabele leren binnenvoering die een prettig voetklimaat en perfecte pasvorm garandeert. Beide uitvoeringen zijn uiteraard gebaseerd op de legendarische comfortabele Hanwag schoenleest. Dat in combinatie met de comfortabele pasvorm, het lage gewicht (670 gram voor maat 7,5) en stabiele constructie maakt de Omaha een veelzijdige schoen voor elke trektocht.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.