Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia Stretch Ascent Jacket

Patagonia Stretch Ascent JacketSneeuwstormen op de hoogste pieken, middagstormen in het dal of lagedruk systemen rond de Alpen, het maakt klimmers niets uit, ze gaan toch weer naar boven. Slimme types gaan goed beschermd op pad, bij voorkeur met het Patagonia Stretch Ascent Jacket.

Het Stretch Ascent Jacket combineert een stretch geweven polyester (100% gerecycled) met een waterdichte/ademende H2No laag tot een opvouwbare 2,5 laags stof. Dit jack blijkt moeiteloos je schaduw te zijn tijdens je meest uitdagende tochten in moeilijke weersomstandigheden.

In de afrolbare capuchon die je op drie manieren simpel kunt aanpassen, kun je eenvoudig een helm dragen. De waterdichte rits aan de voorkant is gemakkelijk te openen en te sluiten, de waterdichte zakken aan de oppervlakte hebben veilige zogeheten ritsgarages en de derde zak bevindt zich aan de binnenzijde. De boorden zijn verstelbaar. En aan de capuchon zit een verstevigde rand voor beter zicht tijdens het dragen in natte uren.

Adviesverkoopprijs van het Patagonia Stretch Ascent Jacket bedraagt EURO 250.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.