Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ultralichtgewicht Deuter rugzak voor avontuurlijke buitensporters

Ultralichtgewicht Deuter rugzak voor avontuurlijke buitensportersWie lichter reist, spaart kracht, wisten de ontwerpers van rugzakkenspecialist Deuter. En daarom ontwikkelden zij speciaal voor avontuurlijke buitensporters een aantal ultralichtgewicht rugzakken, die ook nog eens een enorme bewegingsvrijheid geven. De Speed Lite 10 en 15 zijn eindeloos praktisch voor bikers, hikers, skaters, skiërs en bergbeklimmers.

Al meer dan honderd jaar is Deuter dé specialist en trendsetter op het gebied van rugzakken. Steeds op zoek naar verbeteringen om het dragen nog comfortabeler te maken, blijft Deuter voorop lopen in het gebruik van nieuwe materialen en technieken. Ook de Speed Lite serie voldoet helemaal aan de wensen van iedere outdoor-sportieveling!

Ultralichtgewicht
De Deuter Speed Lite rugzakken zijn gemaakt van ultralichtgewicht en scheurbestendig materiaal. De gepolsterde rug met luchtdoorlatende 3D-AirMesh bekleding sluit nauw aan op het lichaam, waardoor de rugzak tijdens sportactiviteiten niet over de rug schuift. Voor nog meer pasvorm kunnen de afneembare heup- en borstband worden gebruikt. Een flexibel en lichtgewicht Delrin U-frame zorgt tegelijkertijd voor de nodige stabiliteit en wendbaarheid. Dit frame is bovendien afneembaar om het gewicht nog verder te reduceren of de rugzak nog compacter te kunnen opbergen.

Bewegingsvrijheid
De Speed Lite 10 en 15 wegen achtereenvolgens 350 en 380 gram en hebben een capaciteit van 10 en 15 liter. De speciale V-snit van de rugzakken biedt veel bewegingsvrijheid en brengt het zwaartepunt van de last optimaal tussen de schouders.

Handig
Het is niet altijd mogelijk om tijdens een sportactiviteit je rugzak af te doen om bijvoorbeeld een energiereep of drinkfles te pakken. Ook hieraan is gedacht! Ritsen hebben handig te bedienen lussen aan de ritslipjes en de rugzakken zijn tevens voorzien van netzijvakken om snel bij drinken of eten te kunnen. Verder is de bodem verstevigd en voor een optimale veiligheid in het donker is de tas uitgerust met 3M-reflectoren.

Is de Speed Lite 15 te klein? Dan heeft Deuter ook nog een variant met een inhoud van 20 liter in de collectie.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.