Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Bionic Outdoor Polo Shirt

X-Bionic Outdoor Polo Shirt Absoluut uniek! Dit is hét ultieme outdoor polo shirt. X-Bionic ontwikkelde een speciaal materiaal van vijf millimeter dik, sterk geweven in 3d met airduct pads voor schouders en heupen. Deze pads ventileren en bieden steun precies op de plekken waar je de rugzak draagt, zelfs onder stevige druk. Een groot 3d bionicsphere systeem op de rug en borst garandeert een effectieve temperatuurregulatie van het lichaam, zowel tijdens activiteiten als in rust. De hightech pasvorm van deze polo met skinnodor materiaal voorkomt nare geurtjes.

Psychologische studies hebben aangetoond dat het borstgebied de meeste effectieve en snelle plaats is om de lichaamstemperatuur te reguleren. Zonder dat het lichaam de kou voelt, wordt frisse lucht aangezogen via het 3d bionicsphere systeem. Op deze manier wordt het gehele lichaam gekoeld via de romp. Warme, vochtige lucht wordt naar buiten geleid, door de dynamiek van de eigen lichaamswarmte. Deze wordt vervolgens vervangen door nieuwe, frisse lucht. Geen tocht, maar wel een perfecte ventilatie.

Speciale structuren op de mouw verdelen het zweet breed over het oppervlak van de huid, en zorgen zo voor een effectieve koeling. In rust zorgt de lucht die gevangen zit in de structuur voor isolatie. Diverse sweat traps vangen het zweet en zorgen voor koeling. Tevens wordt op deze manier druppend zweet voorkomen.

Voor meer informatie: https://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.