Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ambiance sfeerlantaarn van Campingaz

Ambiance sfeerlantaarn van CampingazWie houdt nu niet van gezellig tafelen tijdens zwoele zomeravonden? Campingaz zorgt voortaan voor een nog meer ontspannen sfeer dankzij het zachte gele licht van de Ambiance Lantaarn.

Ideaal tijdens een barbecue met vrienden, een romantisch diner met je partner of genietend van een rustige avond op de camping. Met de bijbehorende geuroliehouder kun je er bovendien voor kiezen om een heerlijk geurtje te verspreiden. Breng je vrienden en familie dus meteen in de juiste stemming en de avond kan niet meer stuk!

Doordat de lantaarn op gas werkt, heb je geen last van een fel licht en kan je zorgeloos genieten van een rustig en sfeervolle avond. De Ambiance lantaarn overtreft zo de gezelligheid van kaarsen en blijft veel langer branden. De lantaarn beschikt over een basis voor CV 300 cartridges en een Easy Clic Plus aansluiting om de lamp makkelijk en veilig te bevestigen of te verwijderen.

De aanpasbare gassterkte laat toe zelf te bepalen hoe hoog de vlammen komen. Maak de avond tot slot nog completer door een aangenaam geurtje te verspreiden. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om citronellaolie toe te voegen om zo de muggen op afstand te houden.

Technische specificaties
Gasverbruik: 7g/u
Looptijd: 33u
Gewicht: 250g
Prijs: EURO 29,99

Voor meer informatie: https://www.campingaz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Campingaz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.