Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Direct Route van Magellan

Direct Route van MagellanMagellan introduceert nu ook in Nederland het nieuwe software-pakket Direct Route.

De Traveler Bundle is een voordeelpakket van de Meridian Color inclusief Direct Route CD Europa, 64MB SD geheugen, een autosteun om aan de voorruit te bevestigen en een 12V voeding/interface kabel.

De Direct Route CD die wordt meegeleverd is de nieuwe straten software van Magellan. Naast alle stratenkaarten van (West) Europa kan deze software ook routes berekenen. Als de kaartinformatie in de GPS is gezet kan dat ook in de GPS. De GPS geeft afslagen met biepjes aan die sneller gaan hoe dichter je bij de afslag bent. Ook zal de pijl die aangeeft of je naar links of rechts moet (of van weg veranderen, rotonde, afrit, etc) groter worden. Zo kun je makkelijker anticiperen.

De Direct Route CD heeft een uitgebreide database met POI in Europa. Dit zijn o.a. benzinestations, hotels, musea, bioscopen, etc. Handig is dat bij elke POI een adres, postcode en telefoonummer staat. Zo kun je onderweg nog een overnachting boeken. Direct Route maakt van je handheld dus een compleet autonavigatie systeem.

Deze GPS is perfect te gebruiken voor wandelen, fietsen, geocaching, op de boot, auto etc.

Adviesverkoopprijs bedraagt Euro 839,-.

Voor meer informatie: https://www.magellangps.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Magellan:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.