Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

GEIGERRIG hydratatiesystemen nu ook in Nederland

GEIGERRIG hydratatiesystemen nu ook in NederlandSinds kort zijn ook de GEIGERRIG hydratatiesystemen in Nederland verkrijgbaar. Met GEIGERRIG hydratatiesystemen hoef je slechts licht op het ventiel te bijten en het GEIGERRIG systeem (dat onder druk wordt gebracht) doet de rest: continu, gemakkelijk, comfortabel, hydratatie zonder onderbreking of ongemakkelijk zuigen.

Nooit meer zuigen!
Voel je vrij om te springen, te rennen, te klimmen of te fietsen terwijl u met GEIGERRIG Hydrationsysteem zich vrij kunt bewegen! Bij actieve en intensieve beoefing van sport- en outdooractiviteiten sta je onder druk, nét als uw GEIGERRIG hydratatiesysteem waar u altijd op kunt vertrouwen!

Geen vervelende sporen van speeksel op uw mondstuk
Er zijn weinig dingen smeriger dan zuigen op een andermans ventiel waar speekselresten op zitten. GEIGERRIG hydratatiesystemen kennen deze probleem niet omdat je nooit meer hoeft te zuigen, het water spuit uit het GEIGERRIG hydratatiesysteem en dus:
a) Geen vervelende terugslag in de slang
b) Geen overdracht van speeksel via het ventiel.

Hydratatiesysteem filtratie
Het gepatenteerde druksysteem stuwt het water vanuit de waterzak door de slang naar het ventiel. GEIGERRIG heeft een 'in-line filter "dat wordt aangesloten op de drink-buis en filtert het water. Geschikt voor ca, 200 liter water en het filtreert ca. 99% van de Cryptosporidium en Giardia. Dit filter biedt u de gelgeheid om te blijven wandelen, klimmen, fietsen, sporten... noem maar op. Vul uw hydratiesysteem met water uit een nabijgelegen beek, of bron, sluit het filter aan en drinken maar.

Voor meer informatie: https://www.geigerrig.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.