Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SealLine Urban Bags zijn ontworpen voor de grote stad

SealLine Urban Bags zijn ontworpen voor de grote stadHet leven in de jungle van een grote stad heeft zijn eigen gevaren: regen, smurrie, sneeuw en troep. Daarom heeft SealLine de functionele Urban collectie ontwikkeld om 100% bescherming - in urbane Style - voor iedereen, van de fietskoerier tot de businessman, te bieden.

Het fietsen naar het werk was nooit aangenamer dan met de slijtvaste en stijlvolle SealLine® Urban™ Backpack. De eenvoudige maar uiterst efficiënte, waterdichte rolsluiting met de reflecterende QuickClip™ sluiting houdt de inhoud steeds netjes en droog. Gestoffeerde schouderriemen en een instelbare heupgordel garanderen een perfecte zitting. Het luchtdoorlatende en waterdichte ruggedeelte zorgt voor een aangenaam draaggevoel. De tegen spatwater beschermde buitenzak herbergt probleemloos alles, wat men snel zoal nodig heeft. Verkrijgbaar in vier kleuren (rood, oranje, groen, grijs) en twee maten (small en large).

De tegen spatwater beschermde SealLine® Urban™ Shoulder Bag is een echte allrounder. Hij is geschikt voor zowel de dagelijkse rit naar het werk als businessmeetings. De schouderriem is in de lengte verstelbaar en het ruggedeelte biedt een zeer hoogstaand comfort, bovendien zijn ze allebei gestoffeerd en waterdicht. Omdat de Shoulder Bag uitgerust is met een groot aantal bijkomende kleinere zakjes, zoals de buitenliggende zak met ritssluiting, een binnenliggend organisatievak, een sleutelketting en een speciaal vak voor de zonnebril heeft men zijn zeven spullen snel bij de hand. De reflecterende QuickClip™ sluiting laat een snelle toegang met één hand toe en dit zonder te blijven vastzitten, zoals dat bij velcro het geval is. Verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (rood, oranje, blauw, groen, grijs) en twee maten (small en large).

Optimaal geschikt voor de sport, een snel rondje door de stad of zelfs allebei – in de SealLine® Urban™ Tote kan men zo goed als alles opbergen. Dankzij zijn opvouwbare en verstelbare roldekselsluiting kan de inhoud in deze tas niet verschuiven. In een oogwenk kunnen de veelzijdige draagriemen van een tas tot een rugzak omgetoverd worden. Verkrijgbaar in drie kleuren (rood, groen, grijs) en twee maten (small en large).

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SealLine (waterdichte zakken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.