Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Populaire Lowa Renegade nu ook met leren voering

Populaire Lowa Renegade nu ook met leren voeringDe Renegade GTX Mid is al jaren de meest verkochte outdoorschoen van Lowa. Deze klassieker uit de All Terrain Collectie krijgt er vanaf nu echter ook een broer en zus met leren voering bij: de Renegade LL Mid en Renegade LL Mid Ws. De stabiliteit, het draagcomfort en de pasvorm blijven hetzelfde, maar de voering van deze nieuwe modellen is van leer in plaats van GORE-TEX.

Leer biedt natuurlijke bescherming
Lowa weet als geen ander dat leer een perfect natuurlijk materiaal is om de voet te beschermen. Leer is immers waterdicht, heeft een ademend vermogen en is goed te bewerken. Door het nu toe te passen in hun populairste outdoorschoen zal Lowa een groot aantal wandelaars bijzonder blij maken. Velen willen immers niets anders dan een leren wandelschoen, juist vanwege de genoemde positieve eigenschappen van het materiaal. Zowel dames als heren kunnen overigens niet alleen deze halfhoge wandelschoen met leren voering verkrijgen, maar ook kiezen voor een lage uitvoering in de vorm van de Renegade II LL Lo (Ws).

Monowrap zoolconstructie biedt stabiliteit en grip
Een extra stevige stabilisator in de Monowrap zoolconstructie van de Renegade Mid zorgt voor meer stabiliteit tijdens het lopen. De Monowrap constructie is opgebouwd uit een PU hielstabilisator, het duidelijk herkenbare PU frame met daaronder een TPU stabilisator en vervolgens een stevige Vibram ‘Evo’ zool. Deze zool zorgt voor goede stabiliteit en demping en heeft een profiel dat zich op nagenoeg alle terreinen thuis voelt. De grip is optimaal, waardoor de tredzekerheid tijdens het lopen in de bergen alleen maar groter wordt.

Kleuren
Heren die de Renegade LL Mid willen aanschaffen kunnen kiezen uit de kleuren espresso, stone en zwart. De Renegade LL Mid weegt 1180 gram per paar, tegenover 950 gram per paar voor het damesmodel, de Renegade LL Mid Ws. Deze laatste is verkrijgbaar in de kleuren bruin, stone en zwart.

De Lowa All Terrain Collection
De multifunctionele schoenen van de All Terrain Collection zijn geschikt voor makkelijke hikes, wandelingen, familie-uitjes, fietsen en gewoon dagelijks gebruik. Ze zijn vaak verkrijgbaar in zowel lage als middelhoge uitvoering, zijn licht van gewicht en voorzien van goede demping en zolen die een goede grip garanderen.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.