Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia Ultralight Down Hoody

Patagonia Ultralight Down Hoody Het bleek net nog iets dunner en toch erg warm te kunnen, dat zie je terug in Patagonia's Ultralight Down Hoody. Top-notch Europees dons houdt de warmte vast met een speciale nylon ripstop buitenlaag, de lichtste die we ooit hebben gebruikt bij dons. Het weegt de helft minder maar is tweemaal zo sterk als de buitenlagen die we bij ons donsjassen gebruiken.

Doorgestikte constructie
De doorgestikte constructie, het patroon met strakke kanalen en precies de juiste hoeveelheid dons maken deze jas enorm veelzijdig. Je kunt hem nu gebruiken in de herfst als buitenlaag bij verschillende activiteiten. De DelugeĀ® DWR (durable water repellent) houdt je herfstbui tegen of werpt later in het seizoen de sneeuwvlokken af. Het mooie slanke model, houdt de warmte goed binnen, ook wanneer je het als isolatielaag draait in alpine omstandigheden onder je hard shell. Met twee zakken en een borstzak, allen afsluitbaar met een rits.

Consumentenadviesprijs EURO 300,00

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.