Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cosmic Cloud Jacket men/women van Jack Wolfskin

Cosmic Cloud Jacket men/women van Jack WolfskinEen extreem ademend vermogen, volledige bewegingsvrijheid en perfecte bescherming tegen de weerselementen: dat is in het kort de gedachte achter het Cosmic Cloud Jacket men/women van Jack Wolfskin. En dit sportieve lichtgewicht 3-in-1 jack voldoet dan ook aan al deze voorwaarden.

Het zeer ademende en elastische 2-laags Texapore O4 EVO Stretch 2L laminaat is in staat om een zeer hoge waterdruk te weerstaan (vochtdoorlatendheidsnelheid: 40,000g/m2/24u, waterkolom: 20,000mm) en daarmee uitermate geschikte voor het gure herfstweer in noord Europa.

Bovendien zijn op kritieke punten als de taille en de schouders versterkingen aangebracht in de vorm van het zeer slijtvaste Texapore Taslite 2L 2-laags laminaat.

Andere features zoals de verstelbare capuchon en de volledig nieuw ontworpen stormkraag beschermen het gezicht tot aan de neus tegen weer en wind. Extra isolatie en warmte wordt verkregen middels het NANUK 150 AIRLOFT binnenjack dat is gemaakt van een 200 kwaliteitsfleec: niet alleen warm, maar ook lekker licht en compact. Een mesh-laag op het fleece vergroot het ademend vermogen en daarmee het draagcomfort ten opzichte van veel andere soorten fleece.

Het Cosmic Cloud Jacket men/women heeft een adviesverkoopprijs van EURO 329,95.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.