Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin GPSMap 62 nu ook met camera: GPSmap 62sc en GPSmap 62stc

Garmin GPSMap 62 nu ook met camera: GPSmap 62sc en GPSmap 62stcGarmin breidt de zeer populaire GPSmap 62 serie uit met 2 ontvangers die zijn voorzien van een camera: de GPSmap 62sc en GPSmap 62stc. Beiden zijn voorzien van een 5 megapixel camera met autofocus. Uiteraard worden alle gemaakte foto's direct voorzien van de juiste coördinaten. En om geen moment te verliezen beschikken beide GPS-ontvangers over maar liefst 3,5Gb aan geheugen om de foto's op te slaan.

Een duidelijke display, prettige bediening en voorzien van alle belangrijke features die je onderweg wilt gebruiken. Verschillende testen hebben aangetoond dat de GPSmap 62 serie voldoet aan alle wensen die buitensporters stellen aan hun GPS-ontvangers. Met de komst van de twee nieuwe modellen voegt Garmin een extra dimensie aan het gebruik van een GPS-ontvanger toe. Foto’s kunnen later middels een kaart gemakkelijk terug worden bekeken, zodat niet alleen de route, de track, maar ook de verschillende uitzichten direct weer boven komen.

Een 3-axis kompas, barometrische hoogtemeter, Custom maps en een haarscherp beeldscherp maken de GPSmap tot een favoriet onder buitensporters. Ze zijn uiteraard waterdicht en werken energiezuinig op 2 AA batterijen of speciale accu’s. De GPSmap 62stc is bovendien voorzien van een zeer gedetailleerde topografische kaart met een schaal van 1:100.000. Eventueel zijn de modellen uit te breiden met de optionele hartslagmonitor om zo te worden gebruikt voor het sporten en fitness.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.