Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Waterdicht, ademend en keurig: VAUDE Mandal Coat

Waterdicht, ademend en keurig: VAUDE Mandal CoatHet populaire Mandal Jacket van VAUDE krijgt komende winter een langere opvolger: de Mandal Coat. De Coat is het lange model waaronder men ook een pak kan dragen. Typisch een jas die je niet in een bergsportcollectie zou verwachten: met deze trendy jas is iedere winterse dag te trotseren.

Naar het werk in een colbert, de hond uitlaten in de regen of een fikse wandeling in de kou: met de Mandal Coat kan het allemaal zonder nat of koud te worden. De Mandal Coat is namelijk gevoerd, wind- en waterdicht én ademend dankzij de Ceplex Active coating. De Mandal Coat is er zowel als dames- als herenmodel.

Mandal Coat
Niets aan deze jas doet denken aan een regenjas, terwijl deze klassiek ogende winterjas toch voorzien is van de wind- en waterdichte Ceplex Active coating. De Mandal Coat heeft een ‘puntkraag’, die zowel ‘opstaand’ of ‘liggend’ erg leuk te combineren is met een opvallende sjaal. In de binnenzak is eventueel de capuchon weg te stoppen. Opvallende manchetten maken deze stoere winterjas compleet. Het splitje aan de achterkant zorgt ervoor dat de jas ook voor woon-werk fietsverkeer geschikt is. Het Women’s Mandal Jacket is verkrijgbaar in de kleuren black, pebbles (grijstint) en tarn (groentint). Heren kunnen kiezen uit black, pebbles, navy en tarn. Adviesverkoopprijs: EURO 230,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.