Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Adidas eyewear breidt reeks skibrillen uit

Adidas eyewear breidt reeks skibrillen uitAdidas eyewear gaat dit najaar nog een stapje verder op het gebied van brillentechnologie. Dankzij technische vooruitgang en een volledig nieuw filteraanpassingssysteem, waarmee de drager zijn bril kan aanpassen aan alle weersomstandigheden, wordt er een professionele versie van de id2 ski- en snowboardbril op de markt gebracht: de id2 pro. Daarnaast is er nog een ander goed vooruitzicht voor alle skiƫrs, snowboarders en fietsers: de pinner. Deze bril bevat alle essentiƫle kenmerken voor perfect zicht in poedersneeuw, op fietsparcours en op racebanen.

Id2 pro: filteraanpassingssysteem zorgt voor optimaal zicht bij alle weersomstandigheden
Sinds de eerste lancering in 2008 staat de adidas eyewear id2 skibril in het middelpunt van de belangstelling, mede dankzij het winnen van diverse awards, zoals de Red Dot Design Award. Met de ontwikkeling van een nieuw filteraanpassingssysteem kan de drager onmiddellijk op veranderende weersomstandigheden anticiperen. De LST (Light Stabilizing Technology) basisfilter geeft een helder effect en absorbeert toch veel licht. Wanneer de zon doorbreekt is er een donkerder filter nodig.

Door middel van een kliksysteem kan de extra LST Active silver filter, die het zicht bij felle zonnestralen optimaal houdt, bovenop de LST basisfilter worden bevestigd. Daarnaast is er, in samenwerking met professioneel snowboarder Marko Grilc, sterk ingezet op het design. Door de neutrale kleuren past de bril bij elke ski- en boarduitrusting. Zowel de id2 pro als het id2 pro MG ontwerp, met de initialen van Marko Grilc, zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart/groen en zwart/wit. Voor iedereen die al in het bezit is van een id2 is er goed nieuws. De extra filter past op het huidige id2 model.

Pinner: flexibel frame en ventilatiesysteem voor extra draagcomfort
Een nieuwkomer in het assortiment sportbrillen van adidas eyewear is de pinner. Deze bril is geschikt voor wintersportliefhebbers, mountainbikers en motorcrossers. Dankzij het brede gezichtsveld heeft de sportbeoefenaar constant duidelijk zicht op zijn route. Sterke filters zorgen voor honderd procent bescherming tegen uv-stralen, wind, sneeuw, stof en vuil. Het frame is stevig en flexibel tegelijk.

Dankzij het slim ontworpen ventilatiesysteem beslaan of bevriezen de filters niet en worden de ogen beschermd tegen tocht. Het waterafstotende laagje op de verwisselbare filters garandeert een helder zicht en voorkomt transpiratie op het gezicht. Voor motorcrossers en mountainbikers is de tear-off versie met verbeterde technologie een ultieme uitkomst. De tear-off lenzen kunnen gemakkelijk bevestigd en verwijderd worden en maken het zicht vrij van modder en stof. De pinner is uitgevoerd in glanzend zwart, mat zwart, glanzend wit, mat grijs en slijkgroen en heeft verschillende filterversies.

Net als alle andere modellen uit de adidas eyewear collectie zijn de id2 pro en de pinner modellen geproduceerd door de bekende brillenproducent Silhouette International in Oostenrijk.

Verkoopadviesprijs id2 pro: vanaf EURO 189,-
Verkoopadviesprijs pinner: vanaf EURO 98,-

Voor meer informatie: https://www.adidas.com/eyewear

Andere recente nieuws-items met betrekking tot adidas Sport eyewear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.