Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia Omni-Heat Thermal Electric

Columbia Omni-Heat Thermal ElectricAfgelopen winter introduceerde Columbia al Omni-Heat, maar nu zijn ze een stapje verder gegaan om heerlijk warm te blijven en de kou te trotseren. Ze introduceren deze winter Omni-Heat Thermal Electric in jassen, schoenen en accessoires.

Electrische warmtereflecterende technologie
Dit is een electrische warmtereflecterende technologie die zorgt dat je warm en comfortabel blijft en is verwerkt in de nieuwe wintercollectie voor dames en heren; jassen, schoenen en accessoires. In deze collectie zit een serie van op batterijen werkende hitte-elementen die strategisch zijn geplaatst in verschillende Columbia-producten (bij jassen zitten de batterijen in de binnenzak) en geactiveerd worden door één druk op de knop. Deze lichtgewicht, lowprofile, oplaadbare batterijen kunnen je 6-8 uur warm houden en kunnen ook opgeladen worden via je usb ingang van je laptop. Het opladen duurt ongeveer 4 uur om de batterij weer vol te krijgen.

Circuit Breaker™ Softshell
Deze softshell is geladen met onze warmtereflecterende Omni-Heat™ Electric-technologie, waardoor je geen warming-up meer nodig hebt voordat je de piste opgaat. Zelfs niet in de meest extreme weersomstandigheden. Zo kun je je wentelen in je eigen cocon van warmte en genieten van het uitzicht vanuit de skilift, terwijl een heerlijke hitte sensatie ervoor zorgt dat je soepel blijft en klaar bent voor actie. Verschillende warmteniveaus en een uitstekende doorluchting zorgen ervoor dat je het nooit te warm krijgt. En terwijl je draagbare verwarmingssysteem de perfecte temperatuur bereikt, zorgt je Omni-Heat™ Thermal Reflective-voering ervoor dat je eigen lichaamswarmte het aangenaam houdt. Zelfsals je met de ijskoude wind om je oren van een glinsterende zwarte piste afsuist. Omni-Heat™ Insulation, een zachte synthetische voering die de hoogste warmte-isolatie per gram materiaal biedt, maakt jouw ultieme staat van warmte compleet. De lichtgewicht uitvoering van deze gestroomlijnde softshell zorgt ervoor dat je moeiteloos de pistes afgaat.

BUGATHERMO™ Original Electric
Je bent ruig, stoer, sterk en avontuurlijk en je tart graag de elementen. Je houdt van ijskoude avonturen, maar wil wel bevroren tenen vermijden. Daarom hebben we de Bugathermo™ original Electric speciaal voor jou ontworpen. Deze laars, die is gemaakt van technologisch hoogstaande materialen, kan elke situatie aan. Van serieuze trektochten door de bergen tot ruige tochten op een sneeuwscooter, deze schoenen doen wat je van ze verwacht. De waterdichte bovenkant houdt je voeten droog maar blijft ademen, waardoor bij flinke inspanning je zweet wordt afgevoerd. Als het weer verslechtert druk je op de knop voor directe warmte in drie verschillende standen voor een constant comfortabel gevoel.

BUGAGLOVE™ Max Electricic
Koude vingers zijn verleden tijd met deze handschoenen die urenlang behaaglijke warmte bieden. Het Omni-Heat™ verwarmingssysteem is als een electrisch dekentje voor je vingers. Door op de knop te drukken gaat de warmte meteen naar de plek waar je die het meest nodig hebt. Je kunt kiezen uit drie verschillende hitteniveau’s die je handen lekker warm houden, ook als het keihard vriest. De OutDry® waterdichte technologie houdt regen en sneeuw buiten terwijl de Thermal Reflective-voering je lichaamswarmte vasthoudt en een teveel aan warmte en vocht afvoert. Dit zorgt voor de ultieme lichtgewicht thermoregulatie. De dagen dat je handschoenen maar een paar uur warm bleven zijn voorbij. De Bugaglove™ Max Electric geeft je de macht over instant warmte in handen.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.