Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

3-in-1 softshell jack van Jack Wolfskin

3-in-1 softshell jack van Jack WolfskinHet Double Impact Jacket van Jack Wolfskin is een 3-in-1 softshell jack. Het idee achter deze hiking softsehll is dat het kan worden gedragen met of zonder het inritsbare binnen fleecejack, afhankelijk van hoe actief je bezig gaat zijn en wat het weer doet.

Bij de steile klim naar de top van een berg draag je bijvoorbeeld enkel het softshell buitenjack om je te beschermen tegen het weer. Het Stormlock Softshell Smootlight materiaal is winddicht, zeer waterafstotend en bovendien heeft het een sterk ademend vermogen.

Zodra je op de top aangekomen bent en dus meer isolatie nodig hebt, neem je het fleece binnenjack en rits je dit eenvoudig in het buitenjack. Het Nanuk 150 Airloft fleece is lekker warm, maar ook erg compact te comprimeren. Het jack is dus gemakkelijk mee te nemen in je rugzak en neemt daar nauwelijks ruimte in.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.