Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto Quest: plan, plug, play en progress

Suunto Quest: plan, plug, play en progressSuunto, de Finse specialist op het gebied van hightech polscomputers, introduceert dit najaar de Quest: een nieuwe generatie sporthorloges die speciaal is ontwikkeld voor actieve buitensporters. De Quest maakt het mogelijk om alle belangrijke gegevens direct te volgen tijdens het sporten. Het beeldscherm is daarbij volledig naar eigen smaak in te stellen, terwijl metingen uiterst nauwkeurig worden uitgevoerd en opgeslagen. De mogelijkheden van dit nieuwe horloge zijn samen te vatten met de Engelse kernwoorden plan, plug, play en progress.

Plan: trainingen ontwikkelen en plannen
Met de Quest is het mogelijk om gemakkelijk eigen trainingsprogramma’s samen te stellen op Movescount.com. Daarnaast kunnen voorgeprogrammeerde trainingsschema’s gemakkelijk worden gedownload, waarbij de Quest de gebruiker op het juiste spoor houdt door tijdig herinneringen te tonen om het schema correct te volgen.

Plug: draadloze verbinding met Movescount.com
Dankzij de meegeleverde Suunto Movestick Mini, een zeer compacte USB-stick, kan de Quest draadloos worden verbonden met Movescount.com. Op die manier kunnen trainingsprogramma’s worden gedownload en gemeten en opgeslagen trainingsgegevens worden geüpload naar de website. Bovendien is het mogelijk om het beeldscherm van de Quest via Movescount.com geheel naar eigen smaak in te stellen om aan te geven welke gegevens tijdens het sporten getoond moeten worden.

Play: genieten van het sporten zonder zorgen
Tijdens het sporten wil je niet steeds met je horloge bezig zijn. De Quest maakt het je gemakkelijk: het scherm is overzichtelijk en rondetijden worden snel en eenvoudig opgeslagen dankzij de tap/lap- technologie: een simpele tik op het scherm is voldoende om de rondetijd op te slaan. Er kunnen maar liefst vierduizend rondetijden worden opgeslagen. Bovendien word je tijdens je activiteit op de hoogte gehouden of je wel op schema bent voor wat betreft tijd en snelheid in relatie tot het gekozen trainingsplan. En dat kan ook in het Nederlands, want de Quest ondersteunt negen verschillende talen voor het menu.

Progress: nauwkeurige voortgangsrapportage in Movescount.com
De gemeten en opgeslagen gegevens worden op efficiënte wijze verwerkt op de website Movescount.com. Zo is het gemakkelijk om de voortgang van de trainingen te volgen, onder andere op basis van de hartslag, snelheid en verbrande calorieën. Een uitgebreid logboek van de trainingen maakt het bovendien mogelijk om de voortgang over een langere periode nauwkeurig te volgen en te analyseren.

Naadloze samenwerking met Movescount.com
Tegelijkertijd met de introductie van de Quest is de sportieve online community van Suunto, Movescount.com, volledig vernieuwd. Meer mogelijkheden, nauwkeurigere grafieken en draadloze upload- en downloadopties voor onder andere trainingsprogramma’s maken deze website het perfecte instrument om gemotiveerd te blijven trainen en sporten. Het delen van trainingen en ervaringen is een perfecte manier om de lat steeds weer een stukje hoger te leggen of om gewoon gelijkgestemden te ontmoeten met dezelfde sportieve interesses. Gebruik van Movescount.com is kosteloos en een account kan direct online worden aangemaakt.

Ook verkrijgbaar als complete trainingspacks
De Suunto Quest (adviesverkoopprijs EURO 199,95), in het zwart of in een opvallend oranje variant, wordt tevens aangeboden in diverse complete trainingspacks. Het Running Pack (EURO 269,95) bestaat uit de Suunto Quest Black, Movestick Mini, Dual Comfort Belt en Foot POD Mini. Het Speed Pack (EURO 199,95) bestaat uit de Suunto Quest Black, Movestick Mini en Foot POD Mini. Standaard worden de Suunto Quest Black en Suunto Quest Orange geleverd inclusief Movestick Mini en Dual Comfort Belt.

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.